Shopping

10 ‘fra dag til aften’-items

- 15/09/2021

Med få items kan du ændre dit hverdagslook på kontoret til et middagslook efter arbejde. ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, har fundet 10 favoritter, du med fordel kan bruge til både dit dags- og aftenlook.

Hvem ønsker sig ikke en garderobe med få lækre styles, der bare kan lidt af det hele? Et par høje hæle, et markant smykke og røde læber er simple ændringer, der skal til for, at dit hverdagslook på kontoret straks bliver til et look, der kan passe til både middag eller drinks med veninderne. 

Læs også: Magasin du Nord indgår i et nyt og spændende samarbejde

Alt afhængig af din styling, kan sæsonens strik sagtens fungere til både dag og aften. Du kan med fordel hoppe i en ærmeløs rullekravestrik med en oversize blazer over skulderen, samt tilsætte et par cool læderbukser og sneakers når du skal på kontoret. Om aftenen kan du smide blazeren og udskifte dine sneakers med en feminin hæl.

Eller du kan gå efter sæsonens cropped cardigan, og matche den med et par højtaljede herrebukser. Hertil kan du pifte dit look op med en farverig scrunchie i håret til hverdag, og en elegant gylden kæde samt røde læber til aftenens planer. 

Prikken over i’et, til både dag og aften, er en oversize trenchcoat og en farvet minitaske.

Se med i galleriet herunder, hvor ELLEs Fashion Editor, Johanne Brostrøm, guider dig til det perfekte ‘fra dag til aften’-look.

Læs også: Shop disse 10 feminine items til din septembergarderobe