Mode

Se den nye TommyXGigi-kollektion designet af Gigi Hadid og Tommy Hilfiger

- 15/08/2016

Tommy Hilfiger har i samarbejde med en af verdens førende topmodeller, Gigi Hadid, designet en ny capsule-kollektion, der snart kan købes verden over. Her kan du allerede nu se den nye cool TommyXGigi-kollektion ...

Det amerikanske livsstilsbrand, Tommy Hilfger, har netop afsløret resultatet af deres designsamarbejde med Gigi Hadid, og du kan se Gigi som model for TommyXGigi-kollektionen i galleriet nedenfor.

Læs også: Emily Salomon om sin nye essie-kollektion: “Neglelak er min yndlingsaccessory”

I december 2015 annoncerede Tommy Hilfiger, at Gigi Hadid var deres nye globale ambassadør, og siden da har hun for alvor involveret sig i det amerikanske brand. Den 15. juli 2016 udkom duftkampagnen ’The Girl’, som er en parfume Gigi har udviklet i samarbejde med Tommy Hilfiger, og nu er der også en hel kollektion designet af Gigi på vej!

Den nye efterårskollektion er en såkaldt ’capsule-kollektion’, som udelukkende er til kvinder. Kollektionen inkluderer både tøj, sportstøj, sko, ure og solbriller samt duften ’The Girl’.

Læs også: Michael Kors og Kate Hudson støtter kampen mod hungersnød i verden

TommyXGigi kollektionen er ungdommelig, cool og med et romantisk touch. Og så har kollektionen selvfølgelig et maritimt look, hvilket vi kender fra ikoniske Tommy Hilfiger.

TommyXGigi-kollektionen vil for første gang blive vist for offentligheden på catwalken under New Yorks modeuge den 9. september 2016. Showet er åbent for offentligheden og kan desuden live-streames på tommy.com.

Om at være i front for duftkampagnen til ‘The Girl’, siger Gigi Hadid:

“Det er sjovt at være med i en kampagne, der er forførende, men også sorgløs og munter.” 

Læs også: Mandlige modeller erstatter de kvindelige til Copenhagen Fashion Week

TommyXGigi-kollektionen kan købes fra 1. september 2016 på tommy.com samt globalt i Tommy Hilfigers butikker og hos forhandlere fra den 10. september 2016.

Her kan du se eller gense den søde kampagnefilm med Gigi Hadid, for duften ’The Girl’:

Du kan se Gigi iført den nye TommyXGigi-kollektion i galleriet nedenfor og begynde at udvælge dine favoritter, inden kollektionen sættes til salg.