Mode

Sarah Jessica Parker til premiere i Carrie Bradshaw-inspireret kjoledrøm

- 30/03/2022

Sarah Jessica Parker er aktuel i et nyt show på Broadway, og til premieren mødte hun op i en kjole fra Prabal Gurung, som på alle måder fik os til at tænke på Carrie Bradshaw.

Selvom det kun er få måneder siden, at sidste afsnit af ‘And Just Like That’ løb over skærmen, er Sarah Jessica Parker allerede aktuel i en ny produktion.

Denne gang er der hverken tale om en serie eller film, men derimod et show på Broadway i New York med titlen ‘Plaza Suite‘.

‘Plaza Suite’ er en nyfortolkning af Neil Simons komedie af samme navn fra 1968, og i hovedrollerne er Sarah Jessica Parker sammen med sin mand Matthew Broderick. 

Stykket har været udskudt i to år på grund af corona, men tirsdag den 29. marts 2022 var der premiere i New York City. 

Til premieren ankom Sarah Jessica Parker sammen med sin mand på den røde løber i en lyserød kjoledrøm fra den amerikanske designer Prabal Gurung, som på alle måder gav os associationer til Carrie Bradshaw. Og det er jo aldrig en dårlig ting.

Foto: Mega

Hvis du vil se flere Carrie Bradshaw-inspirerede looks fra Sarah Jessica Parker, skal du se med i galleriet, hvor vi har samlet 8 outfits, hvor Sarah Jessica Parker har klædt sig som Carrie Bradshaw. 

Læs ogå

HBO Max bekræfter: ‘And Just Like That’ får en sæson 2