Mode

Nyt magasin på gaden

- 22/04/2013

Maj-nummeret af dit yndlingsmagasin er på gaden. Læs her, hvad du kan glæde dig til

Verdens største modemagasin er som altid fyldt med alt det bedste inden for mode, skønhed, kultur og livsstil. Denne måned er det fyldt til randen med stil!

Mød de nye stilikoner (og få opskriften på deres look), og er du ikke en af dem, der har det i generne, så glæd dig til stylistens guide til, hvordan du køber dig til god stil, og læs om, hvordan du klikker dig chik online.

Mød også Hollywoods nyeste stjerneskud, Oscar-vinder Jennifer Lawrence, samt Den store Gatsby-aktuelle Carey Mulligan og værtinden til ELLE Style Awards, Pernille Rosendahl (hun er superstilig, glæd dig!).

Dyrk sæsonens helt store sport-trend: Vi har fundet alt fra kasketter til lækre sweatshirts og selvfølgelig også nogle lidt mindre sporty sager såsom cool sandaler, bikinier og solbriller, så du kan blive toptunet til den sommer, der SKAL komme!

Går turen til Firenze, så glæd dig til vores store rejseguide til den legendarisk smukke by.

Gå heller ikke glip af eksperternes skønhedsuundværligheder – produkterne, der virkelig gør en forskel (også for dig!). Og glem så ikke, at du har mulighed for at vinde den lækreste leo-taske fra Dolce & Gabbana fyldt med stillige Giorgio Armani-produkter.

Rigtig god læselyst.