Mode

Nyt ELLE på gaden: Mød mønsterbryderen, forbilledet og aktivisten Nagin Ravand

- 24/05/2023

Få en forsmag på juni måneds nummer af ELLE, der er på hylderne nu.

Mønsterbryder, aktivist og forbillede Nagin Ravand ​kom til verden under familiens dramatiske flugt fra Afghanistan. I dag holder hun taler i Europarådet og har stået bag en masse initiativer, der skal få flere piger og kvinder med minoritetsbaggrund til at spille fodbold. Det var nemlig i mødet med sporten, at hun for alvor fandt sin egen plads. I ELLEs juninummer fortæller 23-årige Nagin Ravand sin historie i 10 kapitler.

Glæd dig også til at møde filmaktuelle Paprika Steen. Vi mødte skuespilleren til en snak om svær barndom, mindreværdet når det gælder tennispiger med god teint og dagdrømmen om at flytte til Montana og gifte sig med en tough cowboy.

I ELLEs juninummer kan du også komme med en tur i arkivet. Det er 60 år siden, at Ole Lynggaard lejede et lille guldsmedeværksted i Hellerup, hvor han lavede sin første kollektion. I dag er det hans børn, Charlotte Lynggaard og Søren Lynggaard, der fører arven videre. Søskendeparret fortæller med billeder fra familiealbummet historien om en af de sidste større familieejede smykkevirksomheder i Europa.

Foto: Kavian Borhani

Se også frem til masser af skøn sommermode såsom sensuelle minikjoler, smalle sommersandaler romantiske roser, cool stråtasker og sporty badedragter, til at blive klogere på det australske modebrand, du skal kende lige nu, og til de 10 bedste solcremer, der skal få dig let (og solkysset) igennem sommeren.

Vi kigger også indenfor i en charmerende lejlighed i Københavns Indre By, taler med fire personer, der hver især tilhører en kønsminoritet på deres arbejdsplads og giver dig de bedste insider-tips til London. Alt det og meget mere i ELLEs juninummer.

Find magasinet på hylderne og digitalt på Pling fra torsdag den 25. maj 2023.