Mode

Nyt ELLE på gaden: Få et smugkig på novembers magasin

- 25/10/2023

Mød blandt andre Christiane Schaumburg-Müller Aaxman, podcastvært og madanmelder Lærke Kløvedal og balletdanser Cecilie Lassen.

I ELLEs novemberudgave kan du glæde dig til at møde Christiane Schaumburg-Müller Aaxman, der i et stort og ærligt interview, fortæller om nogle omtumlede år med skilsmisse, forelskelse, bryllup, graviditet, ufrivillig abort, sygdom i familien og en uventet, men lykkelig drejning. 

Foto: Alejandro Sonoro

I det nye ELLE har vi også bedt fire personer om at fortælle om én person, som – for dem – skiller sig særligt ud fra mængden. 

CEO i Sophie Bille Brahe Anne Sofie Møller fortæller om sin beundring af sin chef Sophie Bille Brahe, radiovært og forfatter Ali Aminali om Mikael Bertelsen, der på trods af, at de to aldrig har mødt hinanden før nu, har været hans læremester, model og balletdanser Cecilie Lassen om sin ven Johan Klint Sandberg og podcastvært og madanmelder Lærke Kløvedal om sit selvvalgte familiemedlem Amina Omar Carsce.

Foto: Kavian Borhani

Johan Klint Sandberg og Cecilie Lassen.

I dette nummer af ELLE klæder vi dig selvfølgelig også godt på til efteråret i sexede festkjoler, pyntede sko, små toppe og boxy frakker. 

Og apropos frakker har vi mødt den kreative direktør hos Max Mara til en snak om den ikoniske ’Teddy Bear coat’, der fylder rundt. 

Foto: Alicia Waite

Fra modeserien 'Cocktail Hour'

Vi snager også i beautyskabet hjemme hos model og co-founder af Lie Studio Cecilie Moosgaard og tager på besøg i det charmerende Vesterbro-baghus a la Paris hos Pernille Holm.

Og så taler vi med den italienske duo Alessandro Filippo Ficarelli og Francesco Terzo, der sidder ved roret hos danske Pandora om deres store ambitioner samt med den svenske kok og model Emma Onuora om det, der inspirerer hende. 

Foto: Kavian Borhani

De kreative direktører hos Pandora

Alt det, og meget mere, kan du glæde dig til i novemberudgaven af ELLE.⁠ 

Lyt til ELLEs podcast ‘Klædt På’, som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært.