Mode

Nyt ELLE og ELLE Decoration-special på gaden

- 23/02/2023

Få en forsmag på, hvad du kan glæde dig til i ELLEs nye martsnummer, der er på gaden nu.

I ELLEs martsnummer har vi forår på hjernen. Vi er klar til cargobukser, en lille jakke, lette, minimalistiske snit og ikke mindst det cute ballerinalook. Glæd dig til at blive guidet igennem det hele, så dit forårslook står knivskarpt.

Se også frem til mere end 40 ELLE Decoration-sider. Kom indenfor i tre modekvinders æstetiske boliger i Paris, Stockholm og København – og bliv guidet til at sætte stemningen på ny i dit hjem med fine tekstiler, cool keramik og dit næste yndlingsmøbel.

Foto: Frederik Lentz Andersen

I det nye ELLE kan du også komme tæt på Josephine Skriver, der er gået fra topmodel til nu også at være aktivist. I marts er hun aktuel i DR-dokumentaren ‘Kunsten at være Josephine Skriver’, og i den forbindelse fortæller hun i ELLE om modebranchens forandring gennem årene, sit arbejde med PlanBørnefonden i Uganda og ikke mindst om at løbe den risiko, det har at bruge sin stemme som model.

Glæd dig også til at komme tæt på fem af de danske reality-stjerner, som har været med til at rykke grænserne for, hvad man kan vise på tv. Rikke Gøransson, Amalie Szigethy, Gustav Salinas, Elvira Pitzner og Jill Liv Nielsen fortæller ærligt om at vende vrangen ud på landsdækkende tv.

Foto: Frederik Lentz Andersen

Martsforsiden til dig som abonnent

I ELLEs martsnummer kan du også møde Sidsel Alling, der fortæller om personlig stil og sine favoritting, blive klogere på mode, der bedrager dit syn, komme med til både Mallorca og Manhattan i de to moderserier, få hudplejeekspertens tips til den bedste rutine og meget, meget mere.

Find magasinet på hylderne nu og digitalt på Pling.