Mode

Nyt dansk koncept gør det muligt at leje smykker

- 13/04/2016

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at holde smykkeskrinet opdateret efter tidens trends og tendenser. Et initiativ fra tre unge danske iværksættere med fokus på deleøkonomi, som, i øjeblikket, eksploderer verden over, har ført til et nyt koncept, som gør det muligt at leje sine smykker og derved spare tonsvis af penge på fejlkøb.

Deleøkonomi er, i løbet af den seneste tid, eksploderet i hele verden. Vi er blevet meget bedre til at dele, fordi vi har indset, at det er vejen frem, hvis vi vil have fingrene i alle de lækre ting og kunne bære tidens største trends uden at tømme bankkontoen.

Det er nok de fleste, der kan skrive under på, at det svier godt og grundigt i pengepungen, når man skal holde sig opdateret på de hyppigt skiftende modebølger og trends – især, når det gælder smykker. 

Nu er det lettere og, ikke mindst, billigere end nogensinde før at pynte sig selv med sæsonens smukkeste smykker. 

Den danske iværksættertrio, Sigrid Korshøj, Stine Gosvig og Cecilie Pihl har stiftet Jolicph.com, som har til formål at være dit online smykkeskrin.

På Jolicph.com kan du leje smykker i en selvvalgt periode, og aflevere dem tilbage, når du ikke længere skal bruge dem. 

”Nogle events kræver et særligt look. Og det er ikke altid, at de smykker, vi har på til et bryllup eller en temafest bliver brugt fremover. Så er det oplagt at leje dem,” siger medstifter, Stine Gosvig. 

Læs også: Dansk modeblogger åbner webshop

”Joli er et oplagt sted at prøve noget helt nyt, når man jo har mulighed for at aflevere smykkerne tilbage igen. Det er sjovt at bevæge sig lidt ud af sin comfort-zone og opdage, at man måske er meget mere til guld eller farver, end man troede,” tilføjer medstifter, Sigrid Korshøj.  

Psst… Hvis du forelsker dig i dit leje-smykke fra Jolicph.com og ikke kan leve uden, kan du også sagtens vælge at købe det til en fordelagtig pris, i stedet for at sende det tilbage.

Vi har samlet et par billeder af smykkerne fra Jolicph.com til dig i galleriet nedenfor.

Brug pilene eller ‘swipe’ dig igennem billederne.