Mode

Ny lyd + nyt look = nyt liv!

- 10/11/2010

ELLEs redaktionschef har endelig forelsket sig i en gadget! Se her hvilken én ...

Malou Wedel Bruun, ELLEs redaktionschef, har endelig fundet sit gadget-match:

Lad det være sagt med det samme: Jeg er ikke gadget-freak. Jeg nåede knap nok at ramme Walkman-bølgen, og de fleste har kun skuldertræk tilovers for mit valg af mobil og det faktum, at jeg stadig køber fysiske cd’er. “Jeg venter på det rigtige,” har mit svar været. Og nu! Nu er det rigtige kommet.

Dels i form af en iPad (magasiner, musik, sprogkurser, e-mail, skype, jaaaah!), dels i form af B&O’s absolut nyeste genialitet: BeoSound 8 – en højttalerdock til alt med et lille i – iPhone, iPod, iPad – samt pc og Mac.

Sæt den valgte afspiller til, brug enten din sædvanlige B&O-fjernbetjening eller den medfølgende, supercool nye runde fjernbetjening, og der kommer en lyd ud, som er svær at slå, samtidig med at anlægget bare er supersmukt.

To cirkelrunde højttalere, der bagtil er koniske, så der nærmest er tale om en lille humoristisk skulptur, og med udskiftelige højttaler-frontstof, så du kan tilpasse den til dine farver derhjemme – hvid, sort, douce blå, douce rosa, svag grøngrå eller lime.

Mit hjerte, hvad vil du mere? Nu er jeg i hvert fald klar: iPad og BeoSound 8, here I come! Tak til alle jer andre for at agere prøvekaniner, mens jeg ventede på det rigtige.

BeoSound 8 kan købes i B&O-butikker fra uge 47. Prisen er 7.695 kr.