Mode

Nørgaard på Strøget åbner webshop

- 05/04/2011

Endelig kan du shoppe fra Nørgaard på strøget lige fra sofaen ...

 

Nørgaard på Strøget kan nu endelig shoppes på nettet

Indtil nu har den legendariske stribede Nørgaard T-shirt kun kunne købes i deres butik på Strøget og i få andre udvalgte butikker. Nu åbner Nørgaard på strøget en webshop, som gør det muligt med et enkelt klik fra sofaen at få sendt T-shirt no.101 lige til hoveddøren. Webshoppen kommer meget naturligt til at hedde Nørgaard på Nette, og vil sende det lækre danske design til hele landet.

Se også: The Dot Project: Mille Sviatchenko x Nørgaard på Strøget

Mads Nørgaard forklarer selv den naturlige udvikling:
“Vi har altid haft mange kunder, som har ringet ind og bestilt og fået sendt over hele landet og til udlandet. At levere denne service på nettet ligger derfor helt i forlængelse af vores hidtidige virke”.

Det er vi mange, der er glade for. Her på ELLE elsker vi lækkert dansk design, som vi kan være stolte af, og det er Nørgaard om nogen.

T-shirt no.101 er designet af Jørgen Nørgaard i 1967 og bliver betragtet som et dansk design ikon. T-shirten er også udstillet på det tidligere kunst- og industrimuseum, som nu hedder Designmuseum Danmark. Du kan finde legenden på norgaardpaanettet.dk og på norgargaardpaastroget.dk, og du kan godt glæde dig, det gør vi i hvert fald her på redaktionen.