Mode

Mom-to-be Pernille Teisbæk rocker det gravide look

- 30/11/2016

Tilbage i september annoncerede modeentreprenør Pernille Teisbæk, at hun venter sit første barn. Siden har Pernille Teisbæk vist det ene cool mom-to-be look efter det andet, og senest har Vogue blåstemplet Pernille Teisbæks cool måde at rocke det gravide look.

For et par måneder siden annoncerede Danmarks ubestridte stilikon og Creative Director,  Pernille Teisbæk, at hun sammen med sin forlovede, Philip Lotko, venter sit første barn.

Pernille Teisbæk har siden rocket det gravide look til perfektion, og det er ikke kun os på ELLE-redaktionen og hende cirka 423.000 følgere på Instagram, der har bemærket dem – senest er det amerikansk Vogue, der har blåstemplet Pernille Teisbæks cool mom-to-be looks.

Så hvis du også er i lykkelige omstændigheder, og måske mangler lidt inspiration til det gravide look, så anbefaler vi, at du kigger i Pernille Teisbæks retning.

Lad dig inspirere af Pernilles måde at bruge alt den sorte (stramme) kjole, den højtaljede nederdel, en chunky sweater og de klassiske denimjeans – alt sammen i selskab med den lille fine babybump. 

Læs også: Pernille Teisbæk: “Han var ikke i tvivl, og det var jeg heller ikke”

I galleriet har vi samlet nogle af Pernilles cool mom-to-be outfits.