Modeugen

Se John Gallianos første ready-to-wear kollektion for Maison Margiela

- 09/03/2015

Fredag under Paris Fashion Week præsenterede John Galliano sin første ready-to-wear kollektion som kreativ direktør for Maison Margiela. Et show, der havde fuld skrue på farverne, makeup'en og lækre maxi-jakker...

For næsten fire år siden blev den ikoniske og ekstravagante designer John Galliano fyret som chefdesigner hos Dior på grund af nogle anti-semitiske udtalelser på en café i Paris. En hændelse, der sendte chok-bølger gennem modebranchen, og flere tvivlede på om den ikoniske designer overhovedet ville gøre comeback indenfor mode igen.

Se også: Maison Margiela Spring 2015 couture kollektion

Men som den kontroversielle designer og person John Galliano er, betød den uheldige hændelse ikke et endeligt exit – tværtimod. I oktober 2014 blev det nemlig annonceret, at Galliano var blevet hyret som kreativ direktør for det franske modehus, Maison Margiela, og allerede i januar 2015 kunne han præsentere sin første Spring couture kollektion for modehuset. 

Spring Couture 2015-kollektionen blev positivt modtaget og viste, at den på alle måder bar præg af Gallianos stil kombineret med brandets DNA.

Se også: ELLEs favoritter fra Milano Fashion Week

Fredag den 6. marts 2015 præsenterede John Galliano så sin første ready-to-wear kollektion for Maison Margiela under den parisiske modeuge. Udover at showet bar præg af et vildt og farvestrålende makeup-tema domineret af neon-faver, indebar Gallianos ready-to-wear kollektion masser af “wearable” og sexede looks, samt en lang række lækre maxi-jakker i suede og læder. 

Se også: Ugens mandagsmuse: House of Cards’ Robin Wright

Vi har samlet alle billederne fra Maison Margiela’s AW15 ready-to-wear kollektion, og du kan se dem alle i galleriet.

Psst… Brug pilene eller ‘swipe’ dig gennem galleriet.