Modeugen

Se hele Chanels SS22-kollektion

- 06/10/2021

Paris Fashion Week er netop løbet af stablen, og en måned med modeuger verden over er derfor kommet til vejs ende. Og plejer man ikke at sige, at det bedste gemmes til sidst? Chanel SS22 tog i hvert fald deres ikoniske looks til nye højder. Se hele kollektionen her.

Paris Fashion Week er netop afsluttet, og det betyder en afrunding på modeugerne verden over. 

Dét sørgede Chanel for på bedste vis, da det parisiske modehus åbnede den sidste dag af modeugen med et fantastisk, nostalgisk show. 

Læs også: Paris Fashion Week: Josephine Aarkrogh: 5 favoritter fra Acne Studios’ SS22-show

Showet blev afholdt i den midlertidige hal, Grand Palais Éphémère, da Chanels sædvanlige hjemsted, Grand Palais, er ved at gennemgå en stor renovation. Ikke desto mindre bød Chanel på et brag af et show, der ledte tankerne tilbage til sen 80’ernes start 90’ernes runway.

Chanels kreative direktør, Virginie Viard, ønskede at hylde modefotograferne med denne sæsons show. Runwayen var derfor hævet som i slut 80’erne, og omringet af modefotografer, mens modellerne interagerede med fotograferne og poserede for kameraerne. 

Kollektionen derimod ledte tankerne tilbage på 90’erne med en sort/hvid badetøjskollektion, kædebælter, miniskirts, chokers og cykelshorts. Viard tilsluttede sig dermed denne sæsons “undressed” tendens, som er set hos samtlige shows verden over. 

Du kan se alle de fantastiske looks fra Chanels SS22-kollektion i galleriet herunder.

Læs også: Paris Fashion Week: Se den bedste streetstyle fra modeugen