Modeugen

Se billeder fra Secret Boudoir

- 18/04/2013

ELLE har med, da Secret Boudoir bød på teater-catwalkshow og lækkerier. Se billederne

Forretningskvinden bag Secret Boudoir, Tine Willumsen, havde i går ladet Odd Fellow Palæet omdanne til ét kæmpe overflødighedshorn af luksus for de inviterede kvindelige gæster til Secret Boudoir.

Luksus en masse

De eksklusive partnere illustrerede aftenens tema “All the Secret Facets of Women”. Green Square sørgede for antikviteter i perfekt samspil med blomsterkunst fra Erik Buch, og Trash Couture fuldendte billedet med modeller i couturekjoler, der bevægede sig rundt i det smukke rokokopalæ. Skodsborg Kurhotel & Spa nord for København viste deres mange muligheder for sport og velvære på det nyrenoverede hotel, og Wolford viste lækkert og kropsnært strik og spændende accessories, mens Valisère viste pikant og eksklusivt fransk lingeri. Max Factor stod for det sofistikerede look på modellerne mens den kendte boutique, Kassandra, stod for de prominente sko og tasker fra Valentino og Saint Laurent. Jimmy Choo præsterede deres nye duft “Flash” og buntmager Sten Bergström viste et udvalg af pelse og veste til forårets kolde aftener.

Gæsterne kunne samtidigt nyde lækre kanapeer fra kokken Louisa Lorang, drinks fra Baileys og Tanqueray Ten og chokolader fra Anthon Berg, mens de hyggede sig i Sensory Boudoir, hvor der kunne røres, høres, duftes og smages på alle de lækre produkter.

En af de mange gæster var sangerinden Medina, som sædvanen tro så skøn ud med brune ben og et stort smil. Til gengæld var lokkerne vist blevet lysere, og Medina havde ladet sin vintergarderobe blive hjemme og havde i stedet valgt et skønt hvidt og pudderfarvet look, som passede perfekt til gårdagens forårsvejr.

Se Medinas forårslook og billeder fra Secret Boudoir i galleriet nedenfor.