Modeugen

& Other Stories: Se billederne fra butiksåbningen

- 14/03/2013

& Other Stories fejrede åbningen af den første butik i København, og ELLE var med. Se billederne

& Other Stories inviterede onsdag aften til flot butiksåbning, og ELLE var med.

Til stede var den danske modepresse og direktører og chefdesignere for & Other Stories. Eventet var stylet af de seje kvinder bag designbureauet Femmes Regionales, som have sørget for god musik, cigaretdamer (uden cigaretter), som delte skønhedsgoodies ud til gæsterne.

“Der er en meget varm og imødekommende atmosfære i København, hvilket har gjort, at vi har følt os hjemme med det samme. Vi kunne ikke have håbet på en bedre start her”, siger Samuel Fernström, Direktør for & Other Stories.

Den godt 700 m2 store butik på Amagertorv 29 var fyldt med accessories, sko, tasker, smykker, skønhedsprodukter og tøj, der alt I alt ligger op til en leg med inspirerende personlige stil. & Other Stories’ kreative attelierer i Paris og Stockholm skaber de bredde kollektioner med stor focus detaljer og materialevalg til en fornuftig pris.

Se også ELLEs favoritter fra & Other Stories

I forbindelse med lanceringen, introducerer & Other Stories også en række designsamarbejder – midlertidige samarbejder – med kreative venner af Huset, der sammen med et håndplukket udvalg af sneakers fra NIKE samt en linje af skønhedsbrands, ligeledes tilføjer til diversiteten.

& Other Stories online-butik stories.com blev lanceret den 8. marts og tilbyder levering til kunder i henholdsvis Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Spanien, Sverige og England.

& Other Stories, Amagertorv 29 åbner fredag d. 15. marts kl. 12.00. De første kunder I køen vil få en goodiebag indeholdende et udvalg af & Other Stories skønhedsprodukter.

Se ELLEs billeder fra & Other Stories’ butiksåbning i galleriet nedenfor – hvor du blandt andet kan se nogle af vores favoritfund!