Modeugen

New York Fashion Week // Ralph Lauren Polo SS15 modeshow

- 10/09/2014

Ralph Lauren præsenterede i går deres nye 'Polo' kollektion for kvinder til modeugen i New York. Se det spektakulære 4D-show her, der inkluderede en masse vand midt i Central Park.

Ralph Lauren fremviste i går deres nye Polo SS15 kvinde-kollektion til New York Fashion Week. Showet skulle samtidig markere åbningen af deres nye Polo butik på Fifth Avenue i New York.

Læs også: ELLE elsker… Florence Knoll

Showet var et 4D-show, der blev afholdt midt i Central Park og skulle forene mode, kunst og teknologi, og showet blev derfor projiceret op på vand. ELLEs moderedaktør, Mie Juel, og digitalredaktør, Laura Lawaetz var med under showet, og var helt vilde konceptet og showet.

Se hele videoen fra showet her:

Om showet fortæller Ralph Lauren selv: “Jeg ønskede virkelig at gøre noget stort for det nye brand, Polo Woman, – noget der foregik i byen, og som jeg selv følte var moderne. Vi vendte tilbage til Central Park, som er et sted jeg selv elsker, og her fik vi indfanget Polos atmosfære sammen med et virkelig godt innovativt mix af mode og teknologi”, lyder det fra Ralph Lauren.

Se også: 3 lagersalg i denne uge, du ikke vil misse!

Vi har samlet en række billeder fra det flotte, flotte show i galleriet nedenfor, der også inkluderer nogle af de gæster, som befandt sig til showet i går.

Psst… Husk at du kan følge ELLEs udsendte i New York – moderedaktør, Mie Juel, og digitalredaktør, Laura Lawaetz, under modeugen i New York på ELLEs Instagram @elledanmark.