Modeugen

Modeugens dag 3: Se hvad ELLE har på

- 09/08/2013

Modeugen fortsætter. Se her, hvad moderedaktionen og chefredaktøren har på i dag

Copenhagen Fashion Week synger på sidste vers, men inden da skal der lige ses flere shows og deltages i flere events. I dag har chefredaktøren og moderedaktionen alle valgt hvide toppe, og her kan du se, hvad de ellers har på på modeugens dag 3.

Vi har spurgt dem, hvad deres største Copenhagen Fashion Week-minde er…

Cecilie Christiansen: “Det var en skøn aften, da By Malene Birger sidste modeuge fejrede sit 10-års jubilæum i Det Kongelige Teaters smukke, historiske rammer med show på Gamle Scene, og efterfølgende lod sig hylde på både scenen og med et brag af en fest på Stærekassen. Men også Day Birger Mikkelsens 10-års jubilæums-show udendørs på Kgs. Nytorv står klart i min erindring. Pludselig satte en stormstyrke ind og regnen begyndte at piske ned, så publikum og modeller blev drivvåde – alle (især Louise P.) tog det med et stort smil og fortsatte – og det smittede. Generelt synes jeg, at de danske designere er geniale til at eksponere København under modeugen – og på nær Amalienborg, er der vel næsten ikke den location, der ikke har været brugt til show. Jeg husker alt fra Bruuns Bazaars show på Rosenborg og Designer’s Remix’ på Amager Strand, en varm augustdag til InWear/Matinique i Operaen (i støvregn, der var så smukt i lampernes skær) og Baum und Pferdgarten i Moltkes Palæ, hvor modellernes styling, hår og makeup blev vildere og vildere. Og hvor er det bare topfedt at kunne vise modeugens udenlandske gæster København på den måde.”

Mie Juel: “Jeg synes, det er sindssygt svært at svare på – der har været så mange fashion moments! Men et af dem, der står klarest, er Stine Goyas SS-2010 show i Øbro svømmehal, hvor alt bare spillede (på nær lugten af klor)… Fra kollektionen, der var inspireret af summer in the Hamptons, modellernes glitter-læber i forskellige pastelfarver, til synkronsvømmere – og frem for alt Medina, der sang megahittet ‘Kun for mig’ fra 5 meter vippen.”

Josephine Aarkrogh: “Det er helt klart sidste sæson, da Malene Birger fejrede sit 10-års jubilæum med storslået show på Det Kgl.Teater, efterfulgt af en fantastisk fest, hvor hun selv var dj!”

Johanne Brostrøm Glahn: “Det må være Malene Birgers jubilæumshow sidste sæson. Et helt fantastisk show i det kongelige teater, efterfulgt af en sej fest! Det hele var bare så gennemført og lækkert – lige i Malene Birgers ånd!”

I galleriet nedenfor kan du se, hvad moderedaktionen og chefredaktøren har på i dag!