Modeugen

Modeugens dag 2: Se hvad ELLE har på

- 08/08/2013

Modeugen er skudt i gang. Se her, hvad moderedaktionen og chefredaktøren har på i dag

Copenhagen Fashion Week er i fuld gang, og ELLE får set en masse shows, deltaget i events kindkysset og selvfølgelig nydt et utal af lækre snacks. Her kan du se, hvad chefredaktøren og moderedaktionen har på her på modeugens dag 2.

Vi har spurgt dem, hvilke fester og middage de skal til under denne modeuge…

Cecilie Christiansen: “Jeg startede ud med en intim middag med chefdesigneren for det svenske Cos på Höst tirsdag aften. Onsdag stod den på Hugo Boss’ 20-års jubilæum i Skuespilhuset – med middag (og dessert i særklasse) og musik fra både Burhan G og Medina. I aften holder Malene Birger middag i Palmehaven på D’Angleterre, mens hendes bud på foråret 2014 præsenteres. Og endelig skal jeg til middag med toppen af de danske smykkedesignere hos DAFI (Danish Fashion Institute, red.) fredag aften.”

Mie Juel: “Den københavnske modeuge er på mange måder en lang fest. Vi møder så mange kollegaer fra branchen – det er hyggeligt og intimt, på en helt anden måde end når vi er til modeuger i udlandet. Her er vi på hjemmebane! Så for mig er det den ‘fest’, jeg ser allermest frem til.”

Josephine Aarkrogh: “Jeg var til en Hugo Boss-middag i går med efterfølgende fest, hvor Medina og Burhan G spillede! Og i aften tror jeg, den står på en drink på Nimb og Wood Wood-fest!”

Johanne Brostrøm Glahn: “Jeg skal ikke til nogen middage denne modeuge, men til gengæld har vi en masse lækre brunch, som er en skøn måde at starte dagen på – og så glæder jeg mig til, at vi skal runde et par forskellige efterfester i aften!”

I galleriet nedenfor kan du se, hvad moderedaktionen og chefredaktøren har på i dag!