Modeugen

Louis Vuitton spillede skatmat

- 04/10/2012

For første gang nogensinde viste Louis Vuitton et show uden deres LV-monogram. I stedet sørgede det firkantet Damier-mønster for huset signatur. Checkmate!

Efter en måned med tour de fashion fra New York, London til Milano og Paris, er vi kommet til slutningen på SS-2013 catwalk-fremvisninger.
Louis Vuitton lukkede således ballet i går med et fortryllende show. Med chefdesigner Marc Jacobs i spidsen var det heller ingen overraskelse, at showet ville være et i sær klasse, for han har det med at levere varen, når det gælder fashion moments!

Forventningerne til Louis Vuittons SS13 show var høje efter sidste sæsonens lokomotiv, der kom kørende ind på catwalken. Der var ingen futtoge denne gang, men i stedet var catwalken transformeret til én stor skakplade med gule og hvide tern, der i dén grad kom til at sætte stemningen for kollektionen. På i alt fire rulletapper kom modellerne ned ad to og to med matchende franskbrødfrisure og outfits – og her blev temaet for alvor slået fast, vi skulle tilbage til de energiske 1960’er.

Alle længder var repræsenteret (og spillede en stor rolle i kollektionen) fra mini, mellem og maxi, og silhuetterne var slanke som en sixties shiftkjole! Ternene gik konsekvent igen fra små til store, og selv blomsterbroderierne var i miniaturefirkanter. Og efter at have læst Louis Vuittons pressemeddelelse gav det hele mening.
For første gang nogensinde viste Louis Vuitton et show uden deres LV-monogram. I stedet sørgede det firkantet Damier-mønster for huset signatur. Checkmate!

Pssst…: Se de enorme rulletrapper på catwalken sidst i galleriet.