Annonce

Kom med til Munthes modeshow under Copenhagen Fashion Week

- 26/07/2019

Nu har du muligheden for at komme med til et brag af et modeshow under Copenhagen Fashion Week i august, når Munthe i samarbejde med ELLE inviterer til en helt eksklusiv modeugeoplevelse.

Traditionelt set er Copenhagen Fashion Week en branchebegivenhed, og hvor de fleste modeshows er ’by invitation only’. Og det er uden tvivl ikke sjovt, når man har en brændende interesse for mode, men står uden en invitation, når hele København spiller op til modefest. Men nu er der endelig mulighed for at sidde på første række, når Munthe i samarbejde med ELLE, inviterer til et brag af et show under den Københavnske modeuge i august.

Og det du får, er meget mere end ’bare’ et modeshow, der er overstået hurtigere, end man kan nå at opdatere sin Instagram Story. Eventet, der er åbent for alle modeelskere, byder nemlig udover et blændede catwalkshow også på en lige dele dyb og sjov ”fashiontalk” med Munthes designer, Naja Munthe, faciliteret af Uffe Buchard.

Showet er samtidig et af de eneste under Copenhagen Fashion Week, som er ”true to season” – hvilket helt konkret betyder, at de Munthe-styles, som vises, er tilgængelige i et shopping-område, samtidig med at de vises på catwalken. Og helt ekstraordinært vil alle – udover en lækker goodiebag – få udleveret et gavekort på kr. 200, som gør det ekstra favorabelt at shoppe den nye Munthe-FW19 kollektion lige efter showet, mens alle styles står helt klart i erindringen.

Den fremadstormende og energiske søstertrio, Velvet Volume, leverer en live performance – og med den power og attitude, som bandet er blevet kendt for, kan det kun blive en fest!

Praktisk information

Hvad: Munthe Consumer Celebrating Show

Hvornår: Onsdag den 7. august kl. 17:00

Hvor: The Plant Cph, Raffinaderivej 22, 2300 København

Billetter: Billetterne koster 75 kr. Køb billet her – skynd dig!