Modeugen

Kan du genkende denne taske?

- 14/02/2013

Karl Lagerfelds kontroversielle Hula Hoop Bag fik blandede anmeldelser i efterår

Vi troede faktisk ikke, det ville ske, men Chanels lidt kontroversielle Hula Hoop Bag, som Karl Lagerfeld viste i forbindelse med Chanels modeshow i slutningen af september, 2012, er blevet street style-spottet.

Mens nogle anmeldere mente, tasken mest af alt var mærkelig og på størrelse med et tankskib, var andre mere positive. En af de knap så skeptiske har været Marie Claires Accessory Director, Kyle Anderson, som blev spottet med den gigantiske Hula Hoop Bag på armen, da han i denne uge var til modeuge i New York.

Modesiden Fashionista.com, som altid er klar med friske kommentarer om modens insiderfolk, roser Kyle Anderson for at bære tasken med så meget selvsikkerhed og så lækkert hår, at looket fungerer.

“Da jeg passerede ham på vej ind til Vera Wangs modeshow i morges – som han stod der og tronede ved springvandet ved Lincoln Center, med sin telefon i den ene hånd og Hula Hoop-tasken i den anden – gav det hele mening”, skriver Fashionistas skribent, Tyler McCall.

Herfra får Kyle Anderson en ‘thumbs up’ for sit mod og for at have givet Hula Hoop-tasken fra Chanel sin street style-debut.

Se her billeder af Hula Hoop-tasken, som den så ud til Chanels modeshow