Modeugen

Fra sneakers til nye designtalenter: 3 modeugeevents, du ikke må gå glip af

- 31/01/2024

Modeugens showkalender byder foruden de vanlige shows også på et væld af events. Vi har her udvalgt tre gratis events, der absolut er et besøg værd

NAKED Copenhagen x New Balance

Foto: PR

Der er fart på den kuraterede sneakerbutik Naked Copenhagen, der netop har åbnet deres første butik i Paris. De er dog også at finde i kalenderen til den københavnske modeuge, hvor de inviterer indenfor til event i samarbejde med New Balance. Her kan du få et smugkig på brandets nye forårskollektion. De første 50 gæster blive desuden blive tilbudt en custommade ‘crew neck’ t-shirt fra New Balance. Men det er om at være hurtig, da t-shirt uddeles efter først til mølle. Til eventet vil der desuden være kolde øl fra Mikkeller, juices fra Frankly Juice og sandwiches fra Doomsday Deli til eventet, hvor den svenske DJ Kim Öhman sætter tonerne i baggrunden. Eventet er gratis og åben for alle.

Dato: Torsdag d. 1. februar kl. 16.00–19.00

Sted: NAKED Copenhagen Store, St. Regnegade 2, København k

Ganni udstiller nye designtalenter

Foto: PR

Det danske megabrand Ganni er desværre ikke at finde på modeugens showkalender i år. I stedet inviterer brandet til udstillingen ‘Future, Talent, Fabrics’, hvor man giver stafetten videre til nye designtalenter i dansk mode. Her viser næste generation af designere som Nicklas Skovgaard, Amalie Røge Hove og Alectra Rothschild deres bud på fremtidens klimavenlige design. De spektakulære showpieces er resultatet af Ganni-initiativet ‘Fabrics of Future’, der søger at finde nye bæredygtige designmetoder og tekstiler til fremtidens mode. Udstillingen er et samarbejde med Copenhagen Fashion Week og gratis for alle, men billet skal bestilles her.

Dato: 31. januar – 2. februar.

Sted: Nikolaj Kunsthal, Nikolaj Plads 10, København k

Icon Visions pop-up shop

Foto: PR

Da designer Cecilie Jørgensen valgte at lukke sit brand sit hypede brand Icon Visions, blev det markeret med en stor finale. Her inviterede designeren i samarbejde indenfor til et spektakulært udstilling, passende kaldet ‘The End’. Her kunne man gå på opdagelse i brandets korte, men bestem unikke, historie gennem de seneste seks år fra idé til oprørsk ‘wild child’ på den danske modescene i 2010’erne. Og selv om udstillingen er ovre, er der stadig mulighed for at opleve den tilknyttede pop-up shop, hvor man kan finde merchandise fra udstillingen sammen med hidtil utilgængeligt items fra brandets historie–f.eks. Icon Royal-bukserne, som I måske gik glip af i 2022.

Dato: Butikken åbner onsdag d. 31. januar og følger derefter Copenhagen Contemporarys generelle åbningstider. Kræver ikke indgangsbillet.

Sted: Copenhagen Contemporary, Refshalevej 173A, København

Læs ogå

Her er den bedste streetstyle fra modeugen

Lyt til ELLEs podcast ‘Klædt På’, som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært.