Modeugen

Få looket fra Phillip Lims catwalk i New York

- 18/09/2013

ELLE var med backstage hos 3.1 Phillip Lim under modeugen i New York

ELLE var med backstage hos 3.1 Phillip Lim under modeugen i New York. “A new take on summerglow” var temaet for Francelle Daly og hendes makeupteam fra NARS Cosmetics, da de skulle skabe catwalklooket til 3.1 Phillip Lims SS14 kollektion.

Resultatet blev et futuristisk summerglow look, med skinnende hud, stærke pastelfarver og metallic negle.

Francelle Dalys inspiration til looket kom efter at have set Phillip Lim´s accessories, heriblandt solbrillerne med spejleffekt. Francelle Daly mener at det naturlige sommerlook vil kunne gå til alle, og hendes bedste tip til at opnå looket er at påføre produkterne med fingrene.

For at efterligne Phillip Lims catwalklook skal du starte med huden, hvor shine og sund glød er nøgleordene.

Bland lidt fugtighedscreme med “Copacabana illuminater” for at få den rigtige glow, og tilfør et strejf af den “icy blue” side af “iceland Due Eyeshadow” på næseryk og øjenbrynsben som ekstra highlight.

Den “icy blue” side af “iceland Due Eyeshadow” bruges derefter igen, denne gang på øjnene sammen med “Gold lamé” siden af “Kauai Duo Eyeshadow” (kommer til foråret) efterfulgt af mascaraen “Larger than life Lengthening Mascara” .

Fuldend summerglow looket med “Années Folles Larger than Life Lipgloss” (kommer til foråret) og slut af med at lakere dine negle i en smuk metallisk nuance, med neglelakken “Rose Gold” som tilhører “Easy Walking Nail Polish” duen.

Slutresultatet skulle gerne blive, som Francelle Daly fra NARS siger: “like a future perfect day at the beach”

Find NARS produkter hos Sephora.