Modeugen

Få det naturlige Pariser-look med Beauty Avenue

- 29/09/2014

Modeugen i Paris er skudt i gang, og Beauty Avenue guider dig til, hvordan du kan få det naturlige og smukke Pariser-look.

I byernes by, Paris, kan du altid finde smukke og meget stilfulde kvinder.

Et andet kendetegn de franske kvinder kan bryste sig af er, at de er utrolig gode til at passe på deres hud. Derfor har de parisiske kvinder altid været kendetegnet ved at have den smukkeste, fine hud, der giver dem et meget naturligt look og udseende.

Se også: Designeren Valentine Gauthier giver tips til Paris

Vi har spurgt Stella fra skønhedssalonen Beauty Avenue om hendes bedste råd, når det gælder det naturlige look, som franskmændene er så gode til. Få svaret her, hvor Stella guider…

Beauty statement?
“Hvis der er én ting, som franskmændene har fokus på, er det at have en naturlig hud og glød!”

Hvad gør de lokale?
“Franske kvinder er så gode til at tage sig godt af deres hud, og de parisiske kvinder gør det så ubesværet. De parisiske kvinder er dem, der bruger flest penge på hudplejeprodukter sammenlignet med andre europæiske lande. Paris har så mange ansigtssaloner, og franskmænd finder altid tid til at få plejet deres hud, så den kan bevare hudens elasticitetet og glød. Resultatet er et naturligt og rent look, der får huden til at stråle. Når det kommer til make-up, holder franskmændene sig til “less is more”. For de fleste franske kvinder gælder det om, at have så lidt make-up på som muligt, og så fuldende det med en farvet læbestift.”

Beauty Avenue’s approach?
“Hos Beauty Avenue har vi en 20 min. behandling, der hedder Focus Facial. Denne behandling er en forkælende en af slagsen, som du hurtigt kan passe ind i en travl hverdag. Behandlingen fokuserer på specikikke behov som dybderens, stimulation eller eksfoliering. På kun 20 min vil din hud føles både afslappet, opfrisket, ‘glowing’ og mere end klar til at klare dagens strabadser”. Focus Facial behandlingen koster 395 kr. og varer 20 min.

Da ELLE afholdte ELLE Style Awards i maj var hele redaktionen på besøg hos Beauty Avenue og fik lakeret negle, ordnet bryn og spraytan. Se billederne fra den hyggelige dag i galleriet nedenfor, og få samtidig et kig indenfor i den fine salon.

Find Beauty Avenue her:
Beauty Avenue
Forhåbningsholms Allé 3
1904 Frederiksberg

Læs også: Se de 20 fedeste streetstyle-looks fra Paris