Modeugen

ELLE-redaktionens stildagbog

- 10/08/2012

Klik her og se, hvad ELLE-pigerne har på fredag i modeugen.

ELLEs moderedaktion er ved at få ondt i fødderne efter to dage på hælene fra morgen til sen aften, så i dag har de fleste udskiftet stiletterne med flade sko.

Modeugen nærmer sig sin afslutning, så vi har spurgt pigerne om følgende:

Hvad vil du huske fra modeugen?

Johanne Brostrøm, ass. moderedaktør:
“Designer Remix showets slutindgang var virkelig fin! Mulberrys AW12 kampagne model Lindsey Wixson, Caroline brash Nielsen og Nadja Bender kom storsmilende og med hinanden i hænderne ind i farvestrålende kjoler! So cute!”

Josephine Aarkrogh, ass. moderedaktør:
“Den bedste oplevelse under denne modeuge var at se de fantastiske universer, bla. hos Stine Goya. Det guld set-up var så smukt. Og Malene Birgers pink celebration-tema, der gjaldt alt fra pink champagne til stolene og selvfølgelig kollektionen, var så fint!”

Mie Juel, moderedaktør:
“Jeg vil huske de mange sporty referencer, der var at spotte på nærmest samtlige catwalks, modellen Amanda Nørgards store lyserøde candyfloss hår til Stine Goya’s show, de pink hjerter som modellerne ved finale-indgangen kastede ud til publikum hos By Malene Birger, sidste entré til Designers Remix, hvor danske Nadja Bender og Caroline Brasch kom gående smilende arm i arm med den amerikanske top model Lindsey Wixson, der er fløjet ind eksklusivt for at gå det ene show – alle iført lyse neon-flødeskumskager, MUMS!”

Hvilke items har du set, som du selv MÅ eje?

Johanne Brostrøm, ass. moderedaktør:
“Ud over et par fine bukser med paisley print fra By Malene Birger, skal jeg helt sikkert også eje dette skønne printet sæt fra Designers Remix.”

Josephine Aarkrogh, ass. moderedaktør:
“Til sommer ønsker jeg mig det sporty sæt fra Baum und Pferdgarten med vinrøde drawstring-bukser og strik. Så fint!”

Mie Juel, moderedaktør:
“Jeg har set flere items som jeg MÅ eje, bl.a. et par ‘løbe’shorts der var at spotte ALLE vegne på podiet! Men ingen slår Ole Yde’s klokkeformede kjole i creme med blomster-applikationer, som drømmer jeg om, at have på til ELLE Style Awards d. 8 maj 2013!”