Modeugen

ELLE-redaktionen: Her er vores favoritlooks fra Copenhagen Fashion Week A/W 2017

- 03/02/2017

Copenhagen Fashion Week A/W 2017 er ved at nå sin vejs ende, og derfor er det tid til at se tilbage på alle de smukke og inspirerende shows, som de danske designere har præsenteret for modebranchen den sidste uge. ELLEs modeteam har udvalgt deres favoritlooks fra ugen, som du kan se her.

It’s a wrap! Copenhagen Fashion Week er ved at nå sin vejs ende, og dermed er dagene hvor København er proppet med modefolk fra både ind- og udland, stilfulde kvinder og streestyle-fotografer snart forbi. 

Men hvilken uge! Copenhagen Fashion Week har atter budt på det ene smukke og gennemførte show efter det andet, og endnu en gang sat en tyk streg under, at dansk design er i verdensklasse og hele tiden udvikler sig i en positiv, spændende og ny retning.

Læs også: ELLE-redaktionen: Dét har vi på til modeuge – dag 3

En af de danske designere, som var en del af Copenhagen Fashion Week for første gang, var det danske designtalent Cecilie Bahnsen – men hvilket show! Cecilie Bahnsen tog den danske modebranche med storm, da hun løftede sløret for sin A/W 2017-kollektion, som bestod af et bedårende univers af klassiske skjorter, babydoll-kjoler og transparente deltajer, der altsammen var gennemsyret af Cecilie Bahnsens fantastiske håndværk med øje for de mindste detaljer. Uden tvivl en af modeugens mest gennemførte shows – og en klar favorit, hvis man spørger ELLEs modeteam. 

Derudover var der gensyn med Munthe, som har været væk fra showkalenderen i tre år, men som i den grad lavede et fashion-comeback med et cool show i rå rammer og en kollektion, der på fineste vis kombinerer det feminine og rå look. 

Se også: Se By Malene Birgers A/W 2017-show live her

Foruden Cecilie Bahnsen og Munthes A/W 2017-kollektioner var der også en masse andre bemærkelsesværdige shows til den netop overståede modeuge, og for ELLEs modeteam var der favoritlooks at spotte hos designere som Mark Tan, Ganni og By Malene Birger. 

I galleriet har ELLEs modeteam udvalgt deres to favoritlooks fra Copenhagen Fashion Week A/W 2017 og skrevet en lille kommentar til hvert look. Se dem allesammen i galleriet.