Modeugen

ELLE interviewer… Margareta Van Den Bosch

- 29/01/2014

Mød H&M's kreative rådgiver Margareta til en snak om inspiration, yndlingsrestauranten i Sthlm og hvorfor hun ikke tror på musthaves

H&M´s designchef gennem 20 år, og nu kreative rådgiver, Margareta Van Den Bosch har opbygget det H&M vi kender I dag. Margareta introducerede designsamarbejderne med blandt andre Karl Lagerfeld, Marni og Isabel Marant og har udviklet H&M fra billigt basistøj til attraktiv highstreet.

Læs også: Her er vinderen af H&M Design Awards 2014

Under Stockholm Fashion Week mødte ELLE Margareta til en snak om hvad der inspirerer hende, yndlingsrestauranten i Stockholm og hvorfor hun ikke tror på musthaves. Læs med her…

Hvilke AW14 shows er indtil videre dine favoritter?

Af dem jeg har set, var jeg meget begejstret for Back og Whyred. Back kunne jeg virkelig godt lide!

Har du spottet tre musthaves til AW14?

Jeg bryder mig ikke om musthaves. Jeg synes at det handler mere om ens egen personlighed, og jeg ønsker ikke at diktere folk. Vær åben, lad dig inspirere, tag nyt til dig og gør det til dit eget.

Hvad inspirerer dig? Alt er inspirerende. Det kan være et nyt tekstil, eller en ny silhouette.

Hvad mener du har indflydelse på moden lige nu? 80´erne og 90´erne har stor indflydelse. Men egentlig handler det jo om hvad der er nyt for dig! Om det gør det noget godt for dig eller ej.

Yndlingsrestaurant i Stockholm?

Det er jo svært at vælge én. Der er mange gode. Teatergrillen, den er lækker. Men de er så dyre, restauranterne i Stockholm.

Læs også: Kom med backstage til H&Ms vindershow