Modeugen

ELLE coverstar – Louise von Celsing

- 27/04/2010

Smukke, svenske Louise bor i Rom, er 23 år gammel og har været model i 8 år

Svenske LOUISE VON CELSING er kun 23, men har allerede været model i otte år.
ELLE spurgte maj måneds covermodel om alt fra hendes favoritaccessories og til gode steder i hjembyen Rom.

BAG OM MODELSTARTEN
En fotograf ‘opdagede’ mig en dag i Tunnelbanen (metroen, red.) i Stockholm, da jeg var 15 år, og sendte mig op til modelbureauet Mikas. I begyndelsen var jeg ikke specielt begejstret, men nu er jeg rigtig glad for det.

HJEMME
Jeg bor i Italien i dag. På et tidspunkt holdt jeg en pause fra modelarbejdet og tog med en ven til Rom. Vi blev begge forelsket i byen og besluttede at blive der. Jeg bor stadig i Rom og har genoptaget modelkarrieren, så jeg har også base i Milano. Jeg elsker Rom, fordi den er så Dolce Vita-agtig, maden er god, menneskene er smukke, og du kan finde en lille gade, du aldrig har set før, og så opdage en lille butik, der f.eks. kun sælger øreringe.

FAVORITBUTIK I ROM
Det er modebutikken Gente, som ligger i via Babuino og har de store internationale mærker som Miu Miu og Fendi – og også skomærket Carshoe (laves af Prada Group, red.).

DEN STØRSTE OMVÆLTNING VED AT VÆRE MODEL
At være model handler meget om at tage vare på sig selv. Lige fra at pleje dig selv, til din hud og dit hår. Og selvfølgelig også det, at man skal kunne klare sig selv, når man er alene i en ny storby.

YNDLINGSTASKE
Min gamle grønne Balenciaga-taske, der kun er blevet federe, jo mere brugt den er blevet.

ALTID I TASKEN
En ansigtsspray, en lipbalm og nu også en desinfi ceringsgele til hænderne.

YNDLINGSACCESSORY
Armbånd – og meget gerne nogle, der er rigtig store. Jeg kan godt lide armbånd, fordi det er en nem ting lige at tage på som noget ekstra til dit look.

YNDLINGSSKODESIGNER
Helt klart Christian Louboutin!

FAVORIT-BEAUTYPRODUKTER
Jeg bruger altid produkter fra La Roche-Posay til min hud, og så er jeg afhængig af Yves Saint Laurents concealer ‘Touch Eclat’.

HENDES EGEN STIL
Jeg er meget klassisk i min stil og holder mig til basisfarver som sort, grå og hvid.
Om dagen er jeg meget afslappet i min stil, men om aftenen kan jeg godt lide at tage festligt tøj på, f.eks. en smuk kjole, og selvfølgelig stiletter.