Modeugen

ELLE coverstar: Agnete Hegelund

- 27/07/2010

Det er anden gang, vi har Agnete på forsiden – men med det platinblonde hår er det i et nyt look, vi dette nummer viser den 22-årige fynske skønhed

ELLE har talt med Agnete om …

Starten som model
Jeg blev opdaget i butikken Flying A af en anden model fra mit bureau, 2pm, da jeg var på strøgtur i København med min mor. Jeg var 17 år, og selv om jeg startede med at arbejde lidt, gjorde jeg gymnasiet færdig, før jeg begyndte at rejse meget. Normalt er modellerne ret unge, når de begynder, men det lykkedes mig alligevel.

Største modeoplevelse
De gange, jeg har arbejdet med Steven Meisel (anerkendt amerikansk modefotograf, red.), har været en rigtig stor oplevelse – men der er også mange andre; det hele kommer an på, hvad man skal lave, hvilket hold, man arbejder med osv. Men da jeg på et tidspunkt var på en opgave, der blev skudt i Universal Studios, var det ret vildt. Vores set var helt land-idyllisk, men lige ved siden af var der et smadret fly, og rundt om hjørnet var vejen, hvor Desperate Housewives bliver lavet. Og mens vi arbejdede, blev der ved med at køre busser forbi med turister, der tog billeder.

Modetendens, der ikke holder
1990’er-looket med Buffalo-støvler! Og så havde jeg svoret, at jeg aldrig igen skulle have et par trompetbukser på. Det var, da jeg holdt op med at gå i dem og begyndte at gå i de helt smalle – men nu har jeg lige købt et par med helt brede ben og synes, de er så fede! Jeg tror på, at bare man gemmer sit tøj længe nok, så skal man nok kunne bruge det igen!

Valg af tøj denne vinter
Jeg kommer til at gå med store halstørklæder, kæmpe strik og grove støvler. Og så har jeg en idé om, at gul snart må komme igen!

Stilikon
Drew Barrymore – hun ser så sød og frisk ud og lader til at være fuld af energi. Og jeg ved godt, at alle siger det samme, men Kate Moss har virkelig meget lækkert tøj.

Det bedste køb
Jeg er virkelig glad for min Balenciaga-taske. Den er den klassiske model, selvfølgelig i sort, men i en special edition-udgave af krøllet læder.

Bedste trick fra en makeupartist
Generelt har jeg lært ret meget om, hvor blush skal være, og hvordan man fremhæver forskellige ting. Og så at øjenskygge alene kan være virkelig flot – man behøver slet ikke mascara. Et andet godt trick er bare at duppe en smule læbestift på midten af læberne, det ser flot ud til hverdag.

Altid i tasken
Læbepomade, iPhone, en lille øjencreme og læbestift og eyeliner, hvis jeg er i byen.

Sådan så Agnete Hegelund ud, første
gang hun var på ELLEs forside i juli
2009

 

Billedet fra den særlige forside, som
ELLE laver til sine abonnenter. Vil du
også abonnere på ELLE?
Bestil abonnement her

Andre relaterede artikler:


Agnete Hegelund

Sommerkjoler:
Se ELLEs favoritter

Storby-romantik