Modeugen

Disse items pakker Josephine Aarkrogh i sin kuffert til modeugen

- 29/09/2021

I forbindelse med Paris Fashion Week pakker ELLEs Creative Director, Josephine Aarkrogh, sin kuffert for at se modeshows og lade sig inspirere af den parisiske modestemning. I den anledning deler hun sin pakkeliste, så tag et kig med i kufferten.

Paris Fashion Week er allerede i fuld gang, og udover at slentre ad de franske gader, spise smørcroissants og vinduesshoppe kan Josephine Aarkrogh se frem til at følge brands som Chanel, Chloé, Loewe og Hermès, der afholder shows under modeugen.

Læs også: Disse items kan Johanne ikke undvære i sin kuffert

Herunder deler ELLEs Creative Director, Josephine Aarkrogh, de styles hun har pakket og dermed vil iføre sig under modeugen i Paris.

Til det første look vil Josephine gå med et lækkert efterårssuit, fordi det både er nemt og noget, de fleste føler sig godt tilpas i. En tanktop under giver det brune suit et mere sporty touch, og de flade loafers gør det muligt at være på farten hele dagen.

“Jeg er vild med brun for tiden og forudser, at mit efterår vil være fyldt med brunlige nuancer. Den nye Chanel-neglelak har jeg lige købt i Milano, og den er prikken over i’et på looket,” fortæller Josephine. 

Foto: PR Josephines modeugelooks, Paris

Blazer, Acne Studios, 5.100 kr. Kan købes her.
Bukser, Acne Studios, 3.400 kr. Kan købes her.
Loafers, Prada, 6000 kr. Kan købes her.
‘Le Vernis 905 Brun Fumé’, neglelak, Chanel, 220 kr. Kan købes her.
Øreringe, Ragbag, 855 kr. Kan købes her.
Tanktop, Arket, 390 kr. Kan købes her.
Solbriller, Saint Laurent, 2.200 kr. Kan købes her.
Taske, Boyy, 5050 kr. Kan købes her.

Læs også: Se Josephine Aarkroghs favoritlooks fra Pradas SS22-kollektion

“Dagen inden afgang, og jeg har ikke lagt så meget som en strømpe i kufferten endnu. Det er typisk mig at pakke i sidste sekund, så jeg vil gå efter de ting, jeg ved virker,” fastslår Josephine.

Og hvorfor så ikke lade sig inspirere af et klassisk parisisk look? Josephine vil bære en strik med bretonstriber bundet over skuldrene for et tvist, hendes yndlingstrenchcoat og en baret. Måske dette egentlig er et no-go, når man ikke er ægte parisienne, men betyder ikke noget for Josephine.

“Den røde Loewe-taske er desværre ikke i mit klædeskab, men jeg vil savle over den i butikken og drømme om den som en tidlig julegave,” afslutter hun.

Foto: PR Josephines modeugelooks, Paris

Trenchcoat, Totême, 5.540 kr. Kan købes her.
Støvler, Manu Atelier, 3.680 kr. Kan købes her.
Jeans, Agolde, 1.930 kr. Kan købes her.
Makeuppalette, RMS Beauty hos Zalando, 229 kr. Kan købes her.
Baret, Ganni, 399 kr. Kan købes her.
Solbriller, Ahlem, 3.380 kr. Kan købes her.
’Goya’-taske, Loewe, 19.000 kr. Kan købes her.
Strik, Baum und Pferdgarten, 1.799 kr. Kan købes her.

Hvis du ønsker at se mere til Josephines garderobe, eller følge med i hendes tur til Paris Fashion Week, kan du følge med på ELLEs Instagram-profil, hvor vi løbende poster opslag.

Læs også: Johanne og Josephines 7 højdepunkter under Milano Fashion Week