Modeugen

Cecilie og Mies modeuge-dagbog – Dag 1

- 06/08/2014

Modeugen i København er skudt i gang og ELLEs chefredaktør Cecilie Christiansen og moderedaktør Mie Juel har allerede været med til en masse lækre events. Læs med her, hvor Cecilie og Mie giver et indblik i modeugens første dag.

ELLEs chefredakør Cecilie Christiansen og moderedaktør Mie Juel tager os med på farten til modeugens første dag.

Dagen startede ud med brunch hos Tommy Hilfiger, der samtidigt var designeren bag den mest delikate goodiebag; en vakumpakket rugbrødssandwich og en grøn juice, så modeuge-gæsterne kunne holde til dagens lange program.

Derefter blev Won Hundreds 10-års fødselsdag fejret efterfult af to modeshows fra Lovechidld1979 og David Andersen (se Mie og Cecilies favorit-look fra Lovechild1979 i galleriet)

Se også: Her er ELLE-redaktionens mode-outfits

Sidst på eftermiddagen inviterede designeren Ole Yde til event, der blev afholdt i smukke og lyse omgivelser på Galleri Asbæk.

Aftenen sluttede med to store shows, da Stasia gav modeshow på Orangeriet med catwalk under åben himmel i Kongens Have efterfulgt af Freya Dalsjø, der fyrede op for de farverige prints på Rådhuset

 

Læs også: Se billederne fra ELLE-middagen på D’Angleterre

Se alle Mie og Cecilies dagbogsbillederne i galleriet nedenfor – brug pilene hvis du kigger med fra computeren og ‘swipe’ hvis du kigger med fra mobilen…