Modeugen

CASH & ROCKET: Lauras dagbog – part 2

- 12/06/2014

Kom med 70 kvinder i 35 røde biler på et velgørende road-trip gennem Europa - se anden del af Laura Lawaetz' dagbog fra turen...

Det var ikke nogle helt uinteressante damer der mødtes med ELLE-teamet i Venedig for at turnere Europa – kvinder som Valentinos chefdesigner Maria Grazia, chefredaktør for italiensk Vogue Franca Sozzani, modellerne Selita Ebanks og Jodie Kidd, danske Sherrett, milliard-arvingerne Chloé Green (Topshop) og Kate Ryan (Ryan Air) og smukke Daisy Lowe og veninden Portia Freeman, tog på tour med Cash & Rocket gennem Europa.

Læs også: Her er første del af Lauras dagbog fra Cash & Rocket 2014

ELLE var som det eneste danske medie med under hele turen fra Venedig til London, hvor 70 kvinder i 35 røde biler tog på road trip sammen, for at skabe opmærksomhed omkring deres tre charities og indsamle penge til velgørenhed.

Læs også: Her er Cash & Rockets danske team

Og turen gik fra Venedig til Genève til Paris og så til London hvor det hele endte med et stort charity ball på National History Museum. I alt blev der indsamlet mere end £700.000 (ca. 6.5 millioner kroner) til The Marwyn Trust, som støtter tre charities i Afrika (Shine on Sierra Leone, Shumbandila og Orphan Aid Africa).

Læs også: Valentino lancerer limited Cash & Rocket kollektion

På turen blev der klikket en masse billeder og de af jer der følger ELLE på Instagram, har nok også allerede set en hel del. Men der er nu en samlet dagbog fra turen (i to dele), og i kan finde anden halvdel i galleriet nedenfor.

Enjoy…

Læs også: Cash & Rocket – her er alle kjolerne

Brug pilene i galleriet for at se mere