Modeugen

Backstage // Baum und Pferdgarten SS15

- 10/08/2014

Baum und Pferdgarten leverede et fantastisk show under modeugen i København! Kom med backstage til alle forberedelserne...

Det er ingen hemmelighed at ELLE-redaktionen var svært begejstrede for Baum und Pferdgartens SS15 kollektion, der blev fremvist på Den Frie Udstillingsbygning under modeugen i København.

Læs også: Her er den bedste streetstyle fra Copenhagen Fashion Week

Faktisk var Baum und Pferdgarten, der i maj måned vandt ELLE Style Awards prisen som Årets Designer 2014, blandt ELLE-redaktionens favoritshows med deres stærke SS15 kollektion, der igen var hundrede procent ‘spot on’.

“ELLE Style Awards-vinderne Helle Hestehave og Rikke Baumgarten har gjort det igen: skabt en kollektion fuld af legesyge farver og smukke print og mønstre i særdeles klædelige og interessante snit. Et outfit herfra gør enhver kvinde stylish påklædt på et split – og så kan hverdagen bare komme an.” siger ELLEs chefredaktør Cecilie Christiansen.

Læs også: Her er ELLEs favoritter fra Copenhagen Fashion Week.

For deres tøj er både ‘wearable’, behageligt, smukt og chik’t og derfor er der næste garanti for at føle sig casual-lækker, når man ifører sig Baum und Pferdgartens tøj. Og den kommende forårskollektion, der både byder på masser af print-miks, preppy attitude og asiatisk inspiration, er altså ingen undtagelse.

ELLE var med backstage under showforberedelserne og bagefter showet fik vik os også lige en lille kommentar fra Helle Hestehave, den ene halvdel af den stærke designerduo. Se med her…

Læs også: Her er alt om Copenhagen Fashion Week

…og se backstagebilleder fra showet i galleriet nedenfor.

(Foto: Luka Roné)