Modeugen

Anmeldelse: ”A. Roege Hove manglede lidt wow-effekten fra sidste sæson”

- 03/02/2022

ELLEs moderedaktion anmelder i denne uge shows til den københavnske modeuge. Her er det Josephine Aarkrogh, der skriver om A. Roege Hove.

Efter Amalie Røge Hove vandt Magasins Fashion Prize i slutningen af sidste år, var der ingen tvivl om, at alle øjne var rettet mod det danske designhåb onsdag formiddag til hendes show på Christianshavn.  

A. Roege Hove har gjort kropsnær strik til sin signatur, og hvis vi skal dømme efter showet, har hun ingen planer om at stoppe.

Det tætsiddende transparente ribbede materiale går igen i hele kollektionen og ses på alt fra mikrokjoler til mininederdele, cardigans, cykelshorts og langærmede bluser. Cut-outs og kig til mave, ben eller ryg er også på programmet, og det må siges at være lige i tråd med sæsonens afklædte, sexede trend, hvor du næsten ikke kan blive for afklædt.

De sort/hvide striber gik også igen fra sidste sæson, men nye snit som stropløse kjoler og toppe og en smuk blå nuance var et forfriskende pust.

Læs ogå

Anmeldelse: ”Jeg har armene i vejret ovenpå Saks Potts’ show”

A. Roege Hove leverede et flot show med masser af styles, man gerne vil eje, men manglede lidt wow-effekten fra sidste sæson, hvor hendes look var både nyt og overraskende. Det bliver spændende at se, om hun kan formå at overraske endnu engang til næste sæson.

Se udvalgte looks fra kollektionen her. 

Læs ogå

Københavns modeuge står for døren: Sådan har den ændret sig gennem tiden