Mode

Missoni x MyTheresa.com lancerer yoga-kollektion

- 08/02/2017

Er du yoga-entusiast, fashionista og vild med farver á la det italienske modehuse Missoni? Så giver du os uden tvivl ret i, at den nye Missoni x MyTheresa.com yoga-kollektion er en af dagens bedste modenyheder.

Med Missoni x MyTheresa.coms nye yoga-kollektion får vi (endnu) mere lyst til at hellige os til yoga i vores fritid. For med de fine, ikoniske Missoni-print i stærke farver bliver det næppe mere tillokkende at hoppe en tur til yoga i weekenden eller efter arbejde.

Samarbejdet mellem Missoni x MyTheresa.com er det første af slagsen, og inspiration stammer fra Creative Director, Angela Missonis niece, Jennifer Missoni, som er passioneret yoga-entusiast og som derfor var den oplagte inspirationskilde for både kollektionen og som kampagneansigt.

Se også: Livestream Tommy Hilfiger Spring 2017-show direkte fra Los Angeles

Foruden at være inspirationskilde til kollektionen og i front for den nye kampagne er Jennifer Missoni også aktuel i en video, hvor hun praktikserer en række yoga-øvelser i Angela Missonis villa i de skønneste omgivelser nord for Milano.

Se videoen her og bliv yoga-inspireret the Missoni kind-a-way: 

Kollektionen kan købes på Mytheresa.com fra den 9. februar 2017, og i galleriet kan du se alle de fine Missoni x MyTheresa.com styles.