Mode

Michael Kors og Ellesse i nyt samarbejde: Se kollektionen her

- 10/05/2022

Klassisk amerikansk møder sporty italiensk i et nye samarbejde mellem de to populære brands, hvor særligt én ting kan blive en festivalfavorit.

Fra Adidas og Pradas tasker til Ganni og New Balances pastelfarvede sneakers. Vi er for alvor i samarbejdernes æra, når det kommer til populære brands. Og nu er endnu et landet.

Det drejer sig nemlig om det ærkeamerikanske brand Michael Kors, der har slået pjalterne sammen det italienske sportswear-brand Ellesse, der oprindeligt startede som et mærke dedikeret til tennis.

Den nye kollektion er inspireret af 1970’erne, og det ses tydeligt på tøjet og accessories, der bærer præg af en moderne retro-fornemmelse, som passer perfekt til den kommende sommer.

Foto: PR

Kollektionen består af i alt 23 stykker tøj og accessories som blandt andet croptops, badetøj, bøllehatte og shorts. Det hele med Michael Kors’ velkendte ‘MK’-emblem tilført Ellesses logo i mørkeblå, røde og orange farver.

Særligt bøllehatten kunne meget vel gå hen og blive en favorit til sommerens festivaler, mens badesandalerne vil være perfekte til sommerens mange strandture. 

Priserne spænder fra omkring 470 kroner til 2.500 kroner, og du kan se hele kollektionen i galleriet herunder. 

Læs ogå

Ganni genskaber kult-sandal i nyt samarbejde