Mode

Lykke Li og & Other Stories indgår designsamarbejde

- 12/03/2014

& Other Stories lancerer capsule-kollektion med svenske Lykke Li.

& Other Stories præsenterer en ny capsule-kollektion sammen med den svenske singer/songwriter, Lykke Li. Kolletionen vil bestå af ready-to-wear, sko, tasker, smykker og accessories – alle tilføjet Lykke Li æstetiske signatur.

Lykke Li har opnået anerkendelse og hitliste-success med sine to album, ‘Youth Novels’ fra 2008 og ‘Wounded Rhymes’ fra 2011.

Senere på på året udgiver Lykke sit tredje album, og i den forbindelse vil sangerinden være at finde på det store lærred i den svenske film, ‘Tommy’ samt i butikkerne med sin co-lab for & Other Stories. Kollektion opstod da Lykke Li, i forbindelse med promotion af sin kommende plade, forberedte sig til sine mange rejser. Spørgsmål om tøj rettede hun til sine venner, der tilfældigvis er designere hos & Other Stories. Således opstod ideen til kollektionen, der til efteråret vil være at finde hos & Other Stories, og endvidere indeholde alt til garderoben.

“Jeg er en normade og har rejst hele mit liv, hvorfor mange afmine valg er opstået udfra et pragmatisk onde. Jeg må travel light, omend føle mig stærk. Der er ikke plads til overflødighed eller farver. Kvalitet fremfor alt! Jeg må føle mig magtfuld hvad enten jeg falder ud af en tourbus en tidlig morgen, ved solopgang i Paris eller på scenen i NYC. Det har altid været et ønske for mig at have den perfekte lædertaske fyldt med det mest nødvendige – præcis som en normade klar til business. Den chance har Stories nu givet mig. Denne kollektion er min version af den livsnødvendige taske, som vil være minuniform indtil jeg dør”, siger Lykke Li.

Med en farveskal holdt hovedsageligt i sort og med elementer af hvid, indeholder kollektionen ready-to-wear, sko, tasker, smykker og accessories. Alt kan sammensættes efter humør og lejlighed

Lykke Lis Co-lab-kollektion vil være at finde i & Other Stories-butikkerne fra efteråret 2014.

Lykke Li med & Other Stories’ designteam