Mode

Kylie Jenner er (også) spottet i dansk design!

- 21/10/2015

Det er ikke kun Kendall Jenner og Rihanna, der har kastet deres kærlighed på dansk design! For et par dage siden blev Kylie Jenner nemlig spottet i et lyserødt outfit fra Designers Remix...

Stjernene er vilde med dansk design og bærer det i stor stil! 

For nyligt kunne vi her på ELLE.dk fortælle nyheden om, at topmodel og it-girl Kendall Jenner var blevet spottet i dansk design til Paris Fashion Week – nemlig i en jakke fra Designers Remix! 

Et par dage efter fulgte nyheden så om, at danske Saks Potts har afsat 3 styles til ingen ringere end popprinsessen Rihanna.

Og nu følger Kylie Jenner så trop, da hun i anledningen af det amerikanske magasin Cosmopolitans 50-års fødselsdag er spottet på den røde løber iført et lyserødt outfit fra Designers Remix. 

Foto: All Over Press

Outfittet fra Designers Remix, som Kylie Jenner havde på, består af en nederdel og en bluse med modelnavnet ‘Karun’ og findes i flere farver online HER og HER.

Her på ELLE-redaktionen kan vi ikke få armene ned over, at Jenner-søstrene er så vilde med dansk design og sender (endnu) en highfive til Designers Remix.

Vil du se mere til Kylie Jenner? Så se med i galleriet, hvor du kan se Kylie Jenners skønhedsudvikling gennem tiden – fra en sød, fregnet 12-årig pige til en kvindelig ung dame.

Psst… Brug pilene eller ‘swipe’ dig gennem galleriet!