Mode

Kronprinsesse Mary kåret som verdens mest stilfulde prinsesse

- 19/08/2015

Det er ikke længere kun herhjemme, at H.K.H Kronprinsesse Mary har status af at være en sandt stilikon. Den britiske avis Hello! har netop kåret verdens mest stilfulde prinsesse, og for andet år i træk blev det Kronprinsesse Mary, der løb med titlen. Vi er stolte!

Her på ELLE-redaktionen er vi vilde med H.K.H Kronprinsesse Mary og er mere end stolte af, at have en Kronprinsesse med en så smuk og altid gennemført stil. Der ingen tvivl om, at H.K.H. Kronprinsesse Mary er et sandt stilikon i Danmark, men at hele verden nu giver os ret, gør kun det hele bedre!

Se også: Dagens stiltip: Sådan bruger du det printede sæt

Den engelske avis Hello! har netop kåret årets mest stilfulde prinsesse i verden, og for 2. år i træk er det Mary, der snupper førstepladsen. Sådan!

Hello! har spurgt 30.000 mennesker over hele verden om, hvem, der er den mest stilfulde prinsesse og her svarede mere end 30% Kronprinsesse Mary.

Se også: 10 accessories, vi drømme om dette efterår

På andenpladsen ligger Dronning Maxima fra Holland, mens den engelske prinsesse Kate Middleton indtager 3. pladsen.

Her på redaktionen kan vi ikke være mere enige med engelske Hello!, og herfra skal der selvfølgelig lyde et stort tillykke til Kronprinsesse Mary.

Se også: Mandagsmuse: Caroline Flemming

Vi har samlet nogle af Kronprinsesse Marys bedste looks gennem tiden i galleriet…

Psst… Brug pilene eller ‘swipe’ dig gennem galleriet!