Annonce

Kom til julehygge med ELLE og Jane Kønig i København og Aarhus

- 17/11/2017

Traditionen tro inviterer vi sammen med Jane Kønig til julehygge i intime rammer hos Jane Kønig. I år har vi både et arrangement i Jane Kønigs butikker i København og Aarhus, og nedenfor kan du læse mere om arrangementet og se, hvordan du tilmelder dig...

Julen er fyldt med traditioner, og i år har vi derfor valgt gentage vores årlige juleevent sammen med det danske smykkebrand Jane Kønig.

Sammen med Jane Kønig inviterer vi til intim julehygge, og denne gang holder vi ikke kun arrangementet i København. I anledningen af at Jane Kønig netop har slået dørene op til deres første butik i Aarhus, holder vi selvfølgelig et arrangement i både København og Aarhus i år. 

Traditionen tro kan du glæde dig til en aften i Jane Kønigs hyggelig univers omgivet af de alle deres funklende smykker – naturligvis krydret med en masse julestemning med lidt mad og drikke, som kan nydes i butikken eller i den lille udendørs “julestue”, hvor der er skruet op for hyggen med lune tæpper og varmelamper

På aftenen kan du møde ELLE-redaktionen ligesom du selvfølgelig også kan glæde dig til at deltage i en konkurrence på aftenen og få en fin goodiebag med dig hjem.

København:

Hvor: Jane Kønig Flagship Store, Gothersgade 54, 1123 København K.

Hvornår: Onsdag den 29. november kl. 18.00-20.00

Hvordan: Begrænsede pladser efter først til mølle-princippet. (OBS: Tilmeldingen er lukket, da alle pladser er besatte)

Aarhus: 

Hvor: Jane Kønig Flagship Store, Badstuegade 8, 8000 Aarhus C.

Hvornår: Torsdag den 30. november kl. 18.00-20.00

Hvordan: Begrænsede pladser efter først til mølle-princippet. (OBS: Tilmeldingen er lukket, da alle pladser er besatte) 

Vi glæder os til at ser jer til en forrygende aften med masser af julelys, julehygge og ikke mindst juleshopping!