Mode

Kom med ELLE til H&M Studio show i Paris og se hele kollektionen

- 05/03/2015

ELLEs assisterende moderedaktør Josephine Aarkrogh har netop overværet H&M's Studio show under modeugen i Paris. Læs om hendes indtryk af H&M's kreationer og se hele den nye kollektion her!

Sport og futurisme var i fokus, da AW15 H&M Studio showet blev præsenteret i Grand Palais i Paris. Det var modeller som Kendall Jenner, Gigi Hadid og Edie Campbell, der viste centrale styles fra den særlig limited edition sæsonkollektionen. 

Læs også: Cheap’n’chic: Lyse forårstoner på budget

De mange styles bød på en kombination af funktionelt tøj og feminine lag i det fantastiske månelandskab, der var blevet bygget specielt til lejligheden i Grand Palais. Showet blev åbnet af stilikon og musikproducer Caroline de Maigret, som meget passende gik ned ad ‘landingsbanen’ som den første kvinde på månen. 600 internationale moderedaktører overværede showet, heriblandt vores helt egent assisterende moderedaktør Josephine Aarkrogh, der havde en fantastisk oplevelse til det længe ventede show:

“H&M forstår virkelig at holde et show! De havde valgt det storslåede Grand Palais som location (samme sted som Chanel holder show), og scenen var sat til et spacy tema med gigantiske sølv-meteorer på catwalken og blåt lys. Den cool franske dj Caroline de Maigret åbnede showet ved at gå en runde iført sølv heldragt med en rumhjelm under armen for til sidst at gå ind i en af meteorerne, som åbnede vinduerne og pludselig var forvandlet til dj-pult. Derefter kom topmodellerne, en efter en, ind på catwalken alle smilende, lækre og fyldt med god energi. Blandt modellerne var blandt andre it-girls som Kendall Jenner og Gigi Hadid, og af danske modeller Nadja Bender og Laura Julie. Da hele den cool kollektion var blevet vist, åbnede de resterende gigant-meteorer sig og blev tryllet om til barer fyldt med farverige drinks og kanapéer, og hermed var afterpartyet startet. What a night! ”

Læs også: Se ‘Mini’ Waterhouse i sin første globale kampagne

Jakker med lynlåslukning og bukser i smalle snit satte et sporty præg på H&M Studio kollektionen med funktionalistisk glans fra lurexstrik og kjoler, i kombination med funktionelle vindjakker og jumpsuits. 

Solange Knowles, der var blandt gæsterne på første række, var mere end almindeligt begejstret for kollektionen og kalder den for sin favorit Studio-kollektion.

H&M Studio kollektionen kan købes i butikker og online fra den 10. september, 2015. 

I galleriet kan du se hele den skønne Studio-kollektion, som vi her på ELLE-redaktionen glæder os utrolig meget til at få fingre i. Med items fra denne kollektion føler vi os helt trygge ved den kommende efterår/vinter-sæson!

Psst… Brug pilene i galleriet eller ‘swipe’ dig igennem.