Mode

Kom med bag om Beyoncés ‘Formation World Tour’-garderobe

- 20/07/2016

Når Beyoncé går på scenen under sin 'Formation World Tour', så er der garanti for flotte kostumer. At skabe de mange kostumer har været et stort projekt med mange involverede, herunder store designere. I denne bag-om video, kan du se de flotte outfits og blive klogere på, hvordan de er blevet til.

Beyoncé, der lige nu er på sin ‘The Formation World Tour’ er bl.a. kendt for sine mange flotte (og ofte dyre) kostumer.

I videoen til sangen ‘Formation’ var Queen B f.eks. iført hele ni forskellige designeroutfits, der havde en samlet værdi af en mindre formue – du kan læse hele artiklen her.

Se også: Se de sødeste billeder af Beyoncé og datteren Blue Ivy her

Når budgettet til hendes musikvideo-garderobe var så stort, så kan vi kun gisne om, hvad det koster at klæde Beyoncé på til de mange shows under hendes verdenstourné, for ikke at tale om de mange dansere, der skal have matchende outfits …

Hun har et helt team af ansatte til at stå for tourné-garderoben, og Beyoncé har netop delt en bag-om video, hvor vi får et indblik i, hvor meget arbejde og planlægning, der har været i at skabe hendes overdådige looks.

Inspirationen til de mange outfits, som Beyoncé har på under sin tourné, kommer fra hendes visuelle album ‘Lemonade’, hvor temaet er ‘victoriansk streetwear’.

Se også: Mandagsmuse: Beyoncé

De store designere fik muligheden for at sende skitser af de looks, som de synes, at Beyoncé skulle have på under sin tourné, hvorefter teamet og Beyoncé udvalgte de looks, de gerne ville bruge. Bl.a. har modeskabere som Balmain og Roberto Cavalli stået for nogle af Beyoncés mange tourné-looks.

Alle jer, der er så heldige og skal til Beyoncés koncert på søndag, kan godt begynde at glæde jer til at se hele den overdådige kostumegarderobe i aktion.

Her kan du se bag-om videoen, hvor vi får et sneak-peek på kostumerne og bliver klogere på, hvordan de er blevet til:

 

I galleriet kan du også se alle de oufits Beyoncé har på i sin ‘Fomation’-video og finde ud af, hvor meget de forskellige looks koster.

Psst … Klik eller ‘swipe’ dig igennem galleriet.