Mode

Køb VIP-billetter til ELLE Style Awards 2015 nu!

- 01/12/2014

Den ultimative julegave: Forkæl dig selv og en du holder af, med VIP-billetter til ELLE Style Awards 2015. Se hvordan du får billetter med 'Mit ELLE' her..

Her på ELLE-redaktionen har vi fundet den ultimative julegave til dig: Du kan nemlig forkæle dig selv, og en du holder af, med eksklusive VIP-billetter til ELLE Style Awards 2015 – vi lover, det bliver en uforglemmelig aften!

Se også: Se alt fra ELLE Style Awards 2014

ELLE Style Awards er ELLEs eget modeprisshow, hvor vi hylder den dygtige danske og internationale modebranche igennem en for-rygende aften. I forbindelse med ELLE Style Awards 2015, der afholdes i DR Koncerthuset den 4. maj, sætter vi nu nogle få VIP-billetter til salg!

Vi har nemlig sammensat et helt særligt program til jer, der gerne vil forkæles lidt ekstra og gøre det til en om muligt endnu mere uforglemmelig aften. Det bæredygtige hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers leverer igen i år den of?cielle ELLE Style Awards-middag for de særligt inviterede, og denne gang får du muligheden for selv at smage på den særlige treretters middag i Brasserie Storm på Crowne Plaza. Derefter vil du og din eventuelle ledsager blive transporteret til DR Koncerthuset, hvor I starter med en velkomstdrink inden showet.

Se også: Hilsen fra chefredaktricen: Da flæskestegen kom på (jule-)bordet

Vi afslutter aftenen sammen til efterfest, og så får du naturligvis også en lækker goodiebag med hjem.

VIP-billetter til ELLE Style Awards 4. maj 2015 inkluderer: 3-retters middag på Brasserie Storm på Hotel Crowne Plaza, transport til DR Koncerthuset, velkomstdrink, show, afterparty og goodiebag.

Pris: 1.000 kr. pr. billet.

For at kunne købe VIP-billetterne skal du tilmelde dig mit ELLE, hvorefter du vil modtage en kode på mail. Hvis man allerede er medlem, har man fået koden.

Tilmeld dig ‘Mit ELLE’ her!

Som medlem af ‘Mit ELLE bliver’ du inviteret til events og konkurrencer og får særligt gode shoptilbud – helt gratis!

Psst… Vi har samlet en masse billeder af de skønne gæster i deres flotte kjoler fra ELLE Style Awards 2014!