Mode

Kenny Aleksandr laver neglelak

- 14/10/2011

Få kendisstylistens lakker i slutningen af oktober ...

Kenny Aleksandr er en af Danmarks mest kendte stylister, og han har stylet bl.a. Medina og Lina Rafn. Derudover er han også stylisten, som har forvandlet morgentrætte danskere på Københavns Hovedbanegård til friske, lækre rejsende i stedet, i samarbejde med Gomorgen Danmark.

Nu kan også du få følelsen af stylist-luksus ind i dit eget hjem, for Kenny Aleksandr lancerer, i samarbejde med AMUST, en række flotte neglelakker, bestående af 12 forskellige farver. Derudover vil der hver sæson komme en tillægskollektion med fire nye farver, som alle kvinder mangler på den tid af året.

Den nye kollektion kommer til at hedde ‘Before Breakfeast’ og er netop lavet således, at hver kvinde kan lægge neglelakken ved morgenbordet, så hun har flotte negle resten af dagen. Lakkerne er lavet, så de er nemme at håndtere og ikke kræver flere timer for at lægge, og samtidig er de holdbare.

Kenny Aleksandr føler, at det er hans mission at gøre verden til et smukkere sted, og derfor vil han nu, udover at style kvinder, sørge for, at de går ud i hverdagen med det bedst mulige første’hånds’indtryk.

Neglelakkerne kan købes i diverse butikker rundt omkring i København samt på nettet fra slutningen af oktober 2011.