Mode

Kendall og Kylie Jenner: “Vores badekollektion er til at have det sjovt i”

- 08/06/2016

Den 9. juni lancerer søstrene Kendall og Kylie Jenner deres nye Topshop x Kendall + Kylie badetøjskollektion. Se hele kollektionen og start din ønskeliste her...

De to smukke Jenner-søstre Kendall og Kylie Jenner har gjort det igen! 

Den 9. juni 2016 lanceres den nye Topshop x Kendall + Kylie badetøjskollektion, og du kan glæde dig til både både bikinier, one-pieces og cover-ups. 

Men det er ikke første gang, at de to mørkhårede skønheder har samarbejdet med Topshop og lavet en eksklusiv kollektion.

Tidligere har de designet to superhypede kollektioner, og hvorfor Kylie og Kendall Jenner i år har valgt at designe en badetøj, svarer Kendall på:

“Hver gang vi designer en ny kollektion, ser Kylie og jeg altid efter at udfordre og udvikle vores erfaring. Badetøj er et must om sommeren, hvilket gør det spændende at lave en eksklusiv kollektion for Topshop og have det sjovt imens”.

Læs også: Se Freya Dalsjø x Mads Nørgaards badetøjskollektion

De to Jenner-søstre har levet hele deres liv i englenes by Los Angeles, som også har været en stor inspirationskilde til deres nye kollektion;

Vi er så glade for at skabe endnu en eksklusiv kollektion med TOPSHOP. Den nye badetøjskollektion er inspireret af vores californiske rødder  – og hvert look syder af LA sommervibes.” fortæller Kylie Jenner.

I Topshop x Kendall + Kylie badetøjskollektionen er der noget for enhver smag, da både Kylie og Kendall har været med til at designe kollektionen sammen.

Kollektion er til piger, der elsker strandliv og pool parties. Kollektionen er præget af cut-outs og markante, sporty elastikbånd, der former kroppen samt palme- og leopardprints, skarpe farver og metalliske detaljer, der går smukt imod en solkysset hud. 

“Kendall og jeg sørgede for, at hvert outfit var et statement piece, der passede til enhver lejlighed. Hvad enten du svømmer, solbader eller surfer – vi designede hvert enkelt piece med henblik på at have det sjovt” fortæller Kylie Jenner.

Hvorvidt de to søstres stil kan kombineres i kollektionen, svarer Kylie Jenner her på; 

“Selvom Kendall og jeg har en forskellig personlig stil, har vi rent faktisk en meget ens smag. Den kreative proces er selvfølgelig meget frem og tilbage, indtil vi kommer frem til noget vi virkelig kan lide. Vi hjælper hinanden med vores ideer… Det er rart at have en kreativ partner igennem alting.”

Psst… Den nye Topshop x Kendall + Kylie kollektion lanceres den 9. juni på topshop.com og i udvalgte butikker og herunder Topshop på Strøget i København!

I galleriet har vi samlet hele Topshop x Kendall + Kylie badetøjskollektionen og de smukke kampagnebilleder, så du kan udvælge dine favoritter inden kollektionen lanceres – for der bliver uden tvivl kamp til stregen om at få fingre i de eftertragtede pieces.