Mode

Kendall Jenner har kastet sin kærlighed på nyere dansk brand, familien ikke har båret før

- 08/09/2020

Den amerikanske topmodel og it-girl, Kendall Jenner, er gentagne gange blevet spottet i dansk design, og har hun kastet sin kærlighed på et nyere dansk brand, som ingen i Kardashian/Jenner-familien har båret før.

Hele Kardashian/Jenner-familien er vilde med dansk design og både Kim, Kylie, Khloé og deres mini-me’s North og Stormi er tidligere blevet spottet iført danske brands som Ganni, Saks Potts og H2OFagerholt.

Og nu har den næstyngste søster, Kendall, altså kastet sin kærlighed på endnu et dansk brand, som ingen i Kardashian/Jenner-familien har båret før.

 

 

24-årige Kendall blev nemlig spottet iført en canvas-beach-bag fra Helmstedt, der er kendt for sit legesyge og fortryllende univers.

Læs også: Kendall Jenner er spottet i dansk design til 299 kroner

Og det var da også brandets åh så fine jordbær-taske, Kendall havde ladet sig friste af.

Foto: @helmstedt_

Tit og ofte kan man finde stylinginspiration i kendissernes looks, men det er sjældent, at man rent faktisk kan tilføje de samme produkter til ens egen garderobe, idet de ting, de falder for, ofte koster et halvt års husleje.

Det er dog ikke tilfældet her. Du kan nemlig kopiere Kendall og klikke tasken hjem for bare 650 kroner lige HER.

Psst! Vil du se mere til Kendalls nye mærke-crush, Helmstedt, så scroll løs i galleriet herunder, hvor vi har samlet hele det danske brands S/S 2020-kollektion, der er ude nu.