Mode

KEA-studerende designer signaturtaske for by BURIN

- 12/03/2015

Det danske sko- og taskemærke, by BURIN har i samarbejde med KEA givet 30 designstuderende muligheden for at skabe en signaturtaske til by BURINS SS16 kollektion.

I samarbejde med Københavns Erhvervsakademi, KEA, har danske by BURIN lanceret en konkurrence for 30 håbefulde designstuderende på Design og Business-linjen, der alle får muligheden for at komme med deres bud på en signaturtaske til by BURINS SS16 kollektion. 

Læs også: 4 lagersalg, du ikke må misse denne uge

De studerende er allerede i fuld gang med designprocessen, og det forstår vi godt. Vinderen af konkurrencen får nemlig muligheden for at få sat sit eget taskedesign i produktion hos by BURIN, 20.000 kr og et praktikophold hos House of Accessories, der også står bag mærket maya COPENHAGEN. 

Vinderen af konkurrencen kåres den 25. marts, 2015, og den vindende taske forventes at lande i butikkerne i december, 2015.

Læs også: Rabens Saloner åbner flagskibsbutik i København

Det er ikke uden grund, at designchef for by BURIN Camilla Moesgarrd har indgået samarbejde med KEA. “Jeg blviver ofte inspireret af yngre mennesker og den anderledes måde, de kombinerer accessories på. Samarbejdet med KEA er et frisk pust til by BURIN og en ny måde at tænke design på. Vi er super spændte på at se elevernes forskellige bud på en signaturtaske,” siger hun om samarbejdet. 

Her på ELLE-redaktionen venter vi i spænding på at se, hvilken heldig designstuderende, og ikke mindst hvilket taskedesign, der løber med æren. 

I galleriet har vi samlet en række billeder fra de studerendes kreative og iderige designproces. 

Psst… Brug pilene i galleriet eller ‘swipe’ dig igennem.