Mode

Juni 2014 – Nyt magasin på gaden

- 05/05/2014

Det nye ELLE er på gaden og proppet med alt fra sommershopping og ELLE Style Awards til politik og botox-debat... Få et kig i magasinet her!

I månedens magasin kan du møde alle de nominerede til årets ELLE Style Awards – modellerne, designerne, fotograferne, stilikonerne og skuespillerinderne for nu bare at nævne et par stykker!

Se også: Download ELLE på din iPad her

Og da sommeren heldigvis nærmer sig med hastige skridt, har vi fundet alle de vigtigste items frem – alt fra de lækreste sandaler til de skønneste sommerskjorter. Vi har også lavet en stor badetøjsguide, og der er med sikkerhed bikini eller to iblandt, du må eje.

Når bikinien så skal vises frem på stranden, var det måske rart med en flad(ere) mave? ELLEs ernæringsekspert guider dig til hvordan – hvad end du har tre dage, tre uger eller tre måneder til projektet!

Du kan også blive klogere på, hvad der egentlig er sandheden om solcreme – alt det du godt vil vide (og ikke vidste).

Se også: Her er alle de nominerede til ELLE Style Awards 2014

Planlægger du at holde sommerferien i udlandet? Hvorfor så ikke vælge skønne Korsika? Vi har lavet guiden til øens lækreste hoteller, spa, strande og is!

Glæd dig også til vores interview med designerduoen Viktor & Rolf, som vi mødte i Paris i forbindelse med lanceringen af deres nye duft og den kogebogsaktuelle og nyskilte superstjerne Gwyneth Paltrows personlige beretning om vejen til et nyt liv.

Rigtig god læselyst!

Se et sneak peek af magasinet i galleriet nedenfor, tegn et abonnement eller download det direkte på din iPad her