Annonce

Julie Sandlau lancerer jubilæumskollektion – og den kan beskrives med ét ord

- 31/10/2022

Efter 20 år i smykkeverdenen har Julie Sandlau skabt ’Eden’; en eksklusiv smykkekollektion med diamanter og perler i tidløse designs, der holder i dag, i morgen og om flere årtier.

I en verden, hvor trends kommer og går med få ugers mellemrum, er Julie Sandlaus smykker noget særligt. Med en kærlighed til det gode håndværk, der udformes af kvalitetsmaterialer, skaber hun sofistikeret elegance, der kan holde hele livet.

Nu præsenterer Julie Sandlau sin jubilæumskollektion ’Eden’, som kombinerer de bedste designprincipper, værdifulde materialer og bæredygtige initiativer. Smykkerne er moderne og klassiske, eksklusive og anvendelige – og vigtigst af alt: modebilledet kommer aldrig til at dømme det ude.

”Kollektionen er evig skønhed på formel. Jeg har sat naturlige diamanter og perler sammen i tidløse klassikere, der med vores nye earpendants kan kombineres på kryds og tværs,” fortæller Julie Sandlau om kollektionen.

”Den er moderne, men tidløs, og min jubilæumskollektion er mit bud på smykker, der altid vil forblive relevante.”

Perler, perler og atter perler. I 'Eden'-kollektionen bruger Julie Sandlau  ferskvandsperler i forskellige størrelser og former.

Ordet er relevant

Gennem 20 år har Julie Sandlau arbejdet for at skabe det tidløse kvalitetssmykke med elegant minimalisme som den røde tråd. Hver en ædelsten er nøje udvalgt og perlerne placeret korrekt i klaser. Som en modreaktion på fast fashion er smykkerne designet til at overleve modens omskiftelighed og udformet i massivt guld, der sikrer, at smykkerne en dag kan gå i arv.

Derfor kan jubilæumskollektionen bedst beskrives som ’relevant’. Alle smykker i serien er designet til at overleve, når trends forsvinder, men også med et fokus på at skabe en bæredygtig produktion fra råstof til færdigt smykke.

”Den dag i dag designer jeg stadig selv alle vores smykker i hånden. Jeg er lige så forelsket i designprocessen, som jeg var for 20 år siden, og min vision er stadig den samme: At skabe minimalistiske og elegante smykker, du kan bruge i dag og om et årti,” siger Julie Sandlau.

En bæredygtigere smykkeindustri

Julie Sandlau har længe arbejdet for at gøre smykkeindustrien bedre, når det kommer til arbejdsforhold, ligestilling og planetens velvære. Smykkebrandet har bevist sin relevans i markedet, blandt andet ved at blive tildelt den prestigefulde UN Women Empowerment Award. Desuden har Julie Sandlaus smykkefabrik i Vietnam de højeste certificeringer for bæredygtighed i smykkeindustrien: Responsible Jewellery Council, World Diamond Council, Global Recycled Standard og United Nations Global Compact. Desuden er al guld og sølv 100% recycled.

Less is more

En ting, som går igen i alle Julie Sandlaus kollektioner gennem de seneste 20 år, er, at smykkerne er lavet til at blive brugt. Det gælder naturligvis også for den danske smykkedesigners jubilæumskollektion.

Alle smykkerne i ’Eden’-serien kombinerer elegance og praktik. De kan bruges til hverdag og til fest, og de fungerer til enhver anledning. De sørger for at give det cool leather look et strejf af femininitet, og de fuldender det klassiske outfit med pencilskirt og stiletter.

Har du mod på det, kan du gå all in på regnbuens farver og, med perler om halsen, udleve dine barndomsdrømme om at være en ’fin dame’. Til gengæld kan du også perfektionere det afdæmpede outfit med perler. Brug dit smykke som detaljen, der giver liv til de helt anonyme mandagsklæder. Uanset hvilket look du går efter at skabe, kan du være sikker på, at dit Eden-smykke bliver fast inventar i din garderobe.

Smykker kan være gode designinvesteringer til både nu og fremtiden. Køb perlekæden, du en dag kan give videre til dine børnebørn – præcis ligesom du måske selv arvede din bedstemors yndlingssmykke.

Når de billigere trend-smykker for længst er falmet i farven, står dit ’Eden’-smykke stadig smukt.

'Eden'-kollektionens primære materialer er massiv guld, perler og diamanter. Du kan mikse materialerne – eller du kan holde dit look helt stilrent.

Julie Sandlau

Julie Sandlau har gennem sine 20 år i branchen arbejdet for en mere bæredygtig smykkeindustri. Smykkerne er produceret med respekt for planeten, og designmæssigt har alle kollektioner fokus på det organiske formsprog og udsøgt håndværk.
Eden-kollektionen er Julie Sandlaus jubilæumskollektion i massiv guld, perler og diamanter. Se hele kollektionen og shop den her.