Mode

Juicy Couture tracksuit udstilles på britisk nationalmuseum

- 16/11/2015

Du kender helt sikkert tracksuitet fra det amerikanske brand Juicy Couture, som enhver celebrity med respekt for sig selv iførte sig, når det var tid til en afslappende shoppingtur - og nu bliver det (forhenværende) luksuriøse sæt udstillet på det britiske nationalmuseum Victoria and Albert Museum i London!

I starten af 00’erne var det dengang luksuriøse Juicy Couture tracksuit den uofficielle hverdagsuniform – især hvis det blev stylet med et par lækre Ugg støvler. Sættet kom i et væld af farver, materialerne frotté eller velour (mh!) og ofte med ordet ‘Juicy’ broderet lige over numsen. Endnu finere blev det, hvis ordet var limet på med blinkende similisten. 

Læs også: Er du på fornavn med din nye it-taske?

Især i USA var tracksuitet en kæmpe succes – både celebrities og den populære high school-pige bar sættet med stolthed. Men sidste år erklærede brandet, at de ville lukke alle Juicy Couture-butikker grundet dårlig omsætning, og nu er det kun muligt at få fingrene i et af de lækre tracksuits på stormagasinet Kohl’s’ udsalgshjemmeside. 

Men det behagelige sæt har alligevel været en stor del af modens historie – og til foråret åbner Victoria and Albert Museum i London en ny udstilling, som får titlen ‘Undressed: A Brief History of Underwear’. Sammen med antikke korsetter, underbukser fra 1800-tallet og en gennemsigtig kjole båret af Kate Moss i 1993 bliver det pink Juicy Couture tracksuit fra 2004 også en del af udstillingen.

Læs også: Set på Instagram: De mest ‘grammede beautyprodukter

Vi har samlet nogle af de ikoniske celebs, som elskede Juicy Couture – lige fra Paris Hilton i 2004 til Kim Kardashian i 2012…

Psst…klik eller swipe dig igennem billederne.